ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Φιλικό: ΠΑΟΚ – CSKA Sofia 2-3 (video)

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο εξωτερικό γνώρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από την CSKA Sofia με 3-2. Προβλημάτισαν και πάλι τα αμυντικά κενά των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Garcia έκανε την πρώτη εμφάνισή του.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό η μπάλα κατέληξε στον Vierinha μετά από συνδυασμό των Σαλπιγγίδη και Etto και ο Πορτογάλος με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 26΄ οι Βούλγαροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Trifonov, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου
ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος μέσα σε ένα τρίλεπτο η CSKA πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, με το Μαλεζά να στέλνει άθελά του στο 49΄ την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τον Delev στο 52΄ να εκμεταλλεύεται τη λάθος θέση του Χαλκιά και να κάνει το 1-2. O «δικέφαλος» προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσουκαλά στο 70΄ σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 9΄ Vierinha, 70΄ Τσουκαλάς / 26΄ Trifonov, 49΄ αυτ. Μαλεζάς, 52΄ Delev
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Lino (56΄ Sznaucner), Savini, Μαλεζάς (56΄ Cirillo), Arias, Φωτάκης (65΄ Τσουκαλάς), Robert, Vierinha, Σαλπιγγίδης (65΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56΄ Garcia)
CSKA: Karadzhov, K. Stoyanov, Trifonov, Bandalovski, popov, Yanchev, Galchev, Delev, Nelson, Marquinhos, Platini
Γκολ και highlights από το ΠΑΟΚ – CSKA Sofia 2-3 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: