ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το.. αγγούρι της Μπουλέ στην πρεμιέρα του Elatte [video]


Πρεμιέρα έκανε το καλοκαιρινό πρωινό του Ant1, Elatte με Νάντια Μπουλέ-Θανάση Πάτρα και… αγγούρια. Δείτε βίντεο.Το Elatte, που πρωτο-εμφανίστηκε σαν τίτλος πέρυσι το καλοκαίρι (με παρουσιάστρια τη Ράνια Θρασκιά), παρέμεινε και φέτος, αλλά με παρουσιαστές τη Νάντια Μπουλέ και το Θανάση Πάτρα.
«Καλή σας ημέρα! Να έχετε καλό καλοκαίρι. Από σήμερα και για όσο πάει καθημερινά θα είμαστε στην παρέα σας για να σας δώσουμε μια άλλη νότα και μια άλλη πινελιά στην ζωή σας και την καθημερινότητά σας», είπε η Νάντια Μπουλέ στην έναρξη της εκπομπής, που μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στο πρωινό.
«Θα είναι μια άλλη μια ματιά στα πρωινά σας τα οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο όμορφα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.
Στην ομάδα του πρωινού βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγάνης, αλλά και οι δημοσιογράφοι που εργάζονταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, ανάμεσά τους η Ντόρα Κουτροκόη, ο Χρήστος Σιωμόπουλος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και άλλοι.
Ξεχωριστή θέση στην πρώτη εκπομπή του Elatte είχε το.. αγγούρι, καθώς έφτιαξαν ένα κοκτέιλ αγγουριού με τη Νάντια Μπουλέ να «πετά» υπονοούμενα.
«Περιμένουμε το.. αγγούρι, μετά τις διαφημίσεις!» είπε η Μπουλέ προλογίζοντας το επόμενο θέμα.
Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος παραλίας ρώτησε τον μπάρμαν «Και συγγνώμη δεν το βγάζουμε το αγγούρι από μέσα;» για να έρθει η απάντηση από τη Μπουλέ: «Το αγγούρι μέσα μένει…!».
Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα του Elatte με Μπουλέ-Πάντρα και.. αγγούρια:


Τις πρώτες εντυπώσεις στο Elatte κέρδισε πάντως η Νάντια Μπουλέ που ισορρόπησε επιτυχημένα μεταξύ σοβαρότητας, ευθυμίας και του απαραίτητου -πάντα- ναζιού. Ο Θανάσης Πάτρας μπήκε στον πειρασμό του «χαζοχαρούμενου» και μάλλον πρέπει να μιλάει -και να κουνάει τα χέρια του- λιγότερο. Το υπόλοιπο πάνελ… ευχάριστο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να δέσει.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: