ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο ιδρυτής του Facebook έφυγε από το Google

Απ’ οτι φαίνεται ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, έσβησε το προφίλ που είχε δημιουργήσει στο νέο κοινωνικό δίκτυο της … Google, για να μην τον παρακολουθούν.
Το Facebook σίγουρα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των χρηστών του.
Μάλλον κάποιο παρόμοιο πρόβλημα πρέπει να έχει και το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, αφού ο Zucker berg που ήταν ο πιο δημοφιλής χρήστης του Google+ με 21.213 followers και 39 φίλους καθώς και άλλοι δημοφιλείς χρήστες του Google+ κλείνουν τους λογαριασμούς τους, για να μην τους παρακολουθούν, και μέσα σε αυτούς είναι και οι ιδρυτές της Google Larry Page (14.798 followers, 0 φίλοι) και Sergey Bring (11.,629 followers, 0 φίλου).
Οι αλλαγές αυτές έγιναν γνωστές μέσα από το λογαριασμό του Sosial Statistics compiler Boris Veldhuijzen van Zanten κι έτσι πλέον στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Robert Scoble, με 43.131 followers και 3.645 φίλους, δεύτερος είναι ο Αμερικάνος δημοσιογράφος τεχνολογίας Leo Laporte (42.875 followers, 389 φίλοι) και στην τρίτη θέσι ο ιδρυτής του Digg Kevin Rose.
techit.gr

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: