ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Heerenveen – Ολυμπιακός 5-4 Φιλικό (video)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 5-4 από την Heerenveen στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Πειραιά πέτυχε τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τους Katai και Pantelic να βρίσκουν από δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά στο δεύτερο μέρος «κατέρρευσε». Φοβερά αμυντικά προβλήματα παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι», ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Αντίθετα στον επιθετικό τομέα ήταν αποτελεσματικοί, κάτι που μαρτυρούν και τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν.
«Έβρεξε» γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν πολύ επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 7΄ να προηγούνται με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 4΄ ο Pantelic και στη συνέχεια ο Katai έκανε το 2-0. Oι Ολλανδοί αντέδρασαν και

μείωσαν στο 9΄ με τον Narsingh, ενώ ισοφάρισαν στο 23΄ με τον Djuricic. Ο Katai με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο συγκρότημα του Valverde στο 33΄ και στο 39΄ ο Pantelic διαμόρφωσε το 4-2 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο 54΄ ο Ολυμπιακός πλήρωσε την ολιγωρία της άμυνάς του σε ένα κόρνερ και ο Elm έκανε το 4-3 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Δέκα λεπτά αργότερα, η Heerenveen ισοφάρισε σε 4-4 και πάλι από στημένη φάση, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Breuer, ενώ στο 66΄ ο Dost έδωσε το προβάδισμα στους Ολλανδούς. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα, οι Πειραιώτες απείλησαν ελάχιστα και το 5-4 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 9΄ Narsinhg, 23΄ Djuricic, 54΄ Elm, 64΄Breuer, 66΄ Dost / 4΄ 39΄ Pantelic, 7΄ 33΄ Katai
Συνθέσεις
Heerenveen: Vandenbussche, Janmaat, Djuricic, Kruiswijk, El-Akchaoui, Breuer, Kums, Elm, Assaidi, Narsingh, Dost
Ολυμπιακός: Costanzo, Τοροσίδης (58΄ Γκαλίτσιος), Holebas, Mellberg, Παπαδόπουλος, Hurtado (71΄ Modesto), Choumbinho (71΄ Ibagaza), Katai, Riera (71΄ Mirallas), Javito (71΄ Grbic), Pantelic (58΄ Djebbour)
Highlights από το Heerenveen – Ολυμπιακός 5-4 (video):


Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: