ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

K.Λέχου, Α.Σκλεναρίκοβα: Θύματα απάτης από.. «χρηματιστή».Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011 - 14:25 -a Μέγεθος κειμένου +A

Δύο επώνυμες κυρίες της show biz, η Κατερίνα Λέχου και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αλλά και οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού o Θανάσης Κωστούλα και o Ντάρκο Κοβάσεβιτς, εξαπατήθηκαν, αφού ο 50χρονος καλοντυμένος άνδρας, με ακριβή ζωή και γούστα.. ο οποίος τους παρουσιάστηκε ως "χρηματιστής", αποδείχθηκε απατεώνας..
Ο 50χρονος, στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας κι έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Κατάφερε λοιπόν να αποσπάσει από τους ανθρώπους της σhow biz μεγάλα χρηματικά ποσά με την πρόφαση ότι θα επένδυε τα χρήματά τους, σε διεθνή χρηματιστήρια, με μεγάλα κέρδη.. Χρήματα, που δεν πήραν ποτέ.
Τα 10.000 ευρώ της Κατερίνας Λέχου

Η ηθοποιός υποστηρίζει σε στο εξώδικο της, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ στον συγκεκριμένο "χρηματιστή" για να τα επενδύσει. «Μου είπε ότι θα έχω κέρδος 25% δηλαδή 2.500 ευρώ σε διάστημα ενός έτους. Όμως ο ένας χρόνος πέρασε και δεν πήρα ούτε το κέρδος, ούτε το κεφάλαιο και αποφάσισα να καταθέσω εξώδικο», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Τα 6.000 ευρώ της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα
Στο εξώδικό της το γνωστό μοντέλο καλεί τον 50χρονο να πιστώσει στον λογαριασμό της «τα 6.000 ευρώ που αντικανονικά εισέπραξε έμπιστός σας, αφού εισέπραξε την εν λόγω επιταγή από τη manager μου, στην οποία ψευδώς υποσχεθήκατε κέρδη από τα διεθνή χρηματιστήρια, όπου είστε παίκτης».
protothema

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: