ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Φιλικό: ΑΕΚ – Karabuskspor 0-0 (video)

H ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Karabukspor σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας αρκετά καλή απόδοση. O Gudjohnsen πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Ένωση. Ο Ισλανδός αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ορεξάτος, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά και να μάθει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του.
Η ΑΕΚ ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Λυμπερόπουλος στο 2΄ και ο Gudjohnsen στο 21΄ δε σημάδεψαν σωστά. Από την άλλη, η αμυντική της γραμμή δεν

απειλήθηκε ιδιαίτερα, αποτέλεσμα της πίεσης των παικτών του Jimenez που δυσκόλευε την ανάπτυξη της τουρκικής ομάδας. Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος. Στο 61΄ ένα σουτ του Jose Carlos δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο. Από το 75΄ και έπειτα, οι Τούρκοι ανέβασαν στροφές, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε και πάλι, με τον Belleck στο 84΄ να αστοχεί σε τετ-α-τετ και το 0-0 να παραμένει.

Συνθέσεις
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (66΄ Αραμπατζής), Γεωργέας (46΄ Κοντοές), Καράμπελας (78΄ Εγγλέζου), Δέλλας (57΄ Helgason), Μανωλάς, Μάκος (76΄ Agiriba), Καφές (57΄ Κλωναρίδης), Carlos (), Λαγός (46΄ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (53΄ Leonardo), Gudjihnsen (46΄ Belleck)
Karabukspor: Tomic, Ozgenc, Nicolic, Seric, Tozo, Cebe, hikmet, Deumi, Taskiran, Isa, Yuce

Δείτε σε video τις δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Λυμπερόπουλου και του Gudjohnsen

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: