ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Kim Kardashian είδε τη σωσία της και έγινε έξαλλη [video]

Πυρ και μανία έγινε η Κιμ Καρντάσιαν μόλις αντίκρυσε την σωσία της. Δείτε την εξωφρενική ομοιότητα των δύο γυναικών.
Η Kim Kardashian την είδε και έγινε έξαλλη. Και με το δίκιο της η κοπέλα. Μήνυσε την εταιρεία ειδών ένδυσης Gap, επειδή χρησιμοποίησε ένα μοντέλο στο εμπορικό σήμα για την κολεξιόν Old Navy που της μοιάζει αλλά και την μιμείται καταπληκτικά.
Η 30χρονη αστέρας των ριάλιτι κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας – κολοσσού διεκδικώντας αποζημίωση που κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 με 20 εκατομμυρια δολάρια.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, προχώρησε σε μήνυση για να σταματήσει η εκστρατεία και η διαφήμιση της συγκεκριμένης

συλλογής και κατηγορεί την εταιρεία ότι της προκαλεί ζημιές καθώς η Kim Kardashian είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και είναι γνωστή για το look και το στυλ της. Η ταυτότητα και η προσωπικότητά της είναι πολύτιμα. Όταν παραβιάζονται τα πνευματικά της δικαιώματα, σκοπεύει να τα επιβάλει», προστίθεται στη μήνυση. H Kardashian έχει μερίδια ιδιοκτησίας σε άλλη εταιρεία λιανικής πώλησης.
Το μοντέλο της εκστρατείας είναι η Melissa Molinaro, η οποία εκτός των άλλων φέρεται να διατηρεί δεσμό με τον πρώην αγαπημένο της Kim, Regie Bush.
Εκπρόσωπος της Gap δήλωσε σε αμερικανικό δίκτυο ότι δεν έχουν λάβει ακόμα κάποια τέτοια αγωγή και για αυτό δεν κάνουν κανένα σχόλιο.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: