ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Φιλικό: Παναθηναϊκός – Koln 1-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός στο τέταρτό του φιλικό επί γερμανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Ρόζενχαιμ, ηττήθηκε με 1-2 από την Koln. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Podolski στο 17’ και Pezzoni στο 81’, ενώ για τους «πράσινους» είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με πέναλτι ο Leto στο 19’.
Καλύτερα ξεκίνησε τον αγώνα η Koln που πίεσε και απείλησε για πρώτη φορά στο 6’ με τον Novakovic, όμως ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ. Η ανωτερότητα των Γερμανών απέδωσε τελικά καρπούς στο 17’ με τον Podolski. Το «τριφύλλι» «απάντησε» άμεσα με εύστοχο

χτύπημα πέναλτι του Leto στο 19’, το οποίο κέρδισε ο Μαρίνος. Στα επόμενα λεπτά η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε την Koln, αν και μέχρι το 45’ δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «πράσινοι» έχασαν μια ευκαιρία με τον Boumsong. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, η λήξη του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της επανάληψης το παιχνίδι δεν ήταν καλό και χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Στο 60’ ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Πετρόπουλο, ενώ στο 64’ η Koln ήταν αυτή που βρέθηκε κοντά στο 2-1, μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Podolski. Τελικά οι Γερμανοί πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε και τη νίκη στο 81’ με πλασέ του Pezzoni. Στο 84’ και στο 87’ οι «πράσινοι» έχασαν δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με πρωταγωνιστή τον Πετρόπουλο. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Boumsong, Sarriegi, Σπυρόπουλος, Bjarsmyr, Κατσουράνης, Νίνης , Μαρίνος, Leto, Cleyton
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν για τον Παναθηναϊκό οι: Καρνέζης, Βύντρα, Bjarsmyr, Boumsong, Σπυρόπουλος, Simao, Καραγκούνης, Κατσουράνης (72′ Plessis), Νίνης (78′ Δημούτσος), Leto, Πετρόπουλος

Koln: Rensing, Brecko, Mohamad, Pezzoni, Podolski, Riether, Novakovic, Andrezinho, Peszko, Jajalo, Geromel
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Koln 1-2

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: