ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μις Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ: Ποιό το ελάττωμα της;

Ανακυρήχθηκε Μις Ελλάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ποιό όμως το ελάττωμά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μπορεί να στερήσει τον τίτλο.
Αθόρυβα και χωρίς την αίγλη των προηγουμένων ετών, διοργανώθηκε ο απόλυτος διαγωνισμός ομορφιάς κεκλεισμένων των θυρών, σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου.
Χωρίς κάμερες, χωρίς φωτογράφους, χωρίς μουσικοχορευτικό υπερθέαμα και το βασικότερο χωρίς κοινό επελέγη ως ωραιότερη Ελληνίδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Miss Universe στο Sao Paulo της Βραζιλίας.
Το μόνο που έμεινε ως σταθερή αξία στον πάλαι ποτέ ένδοξο διαγωνισμό ομορφιάς ήταν φυσικά η κριτική επιτροπή που φέτος

απαρτιζόταν από τους η Ι. Δάρα, Φ. Μεταξόπουλο, Θ. Τρανούλη και Λ. Σιαράπη και οι οποίοι ανέλαβαν να διαλέξουν την πιο όμορφη υποψήφια -Ηλιάνα Παπαγεωργίου- ανάμεσα σε 10 κορίτσια.
Η μελαχρινή καλλονή, Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ με καταγωγή από την Πάτρα και σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα συμμετάσχει στον μεγάλο διαγωνισμό για τη Μις Ελλάς είναι καταξιωμένο μοντέλο στο χώρο της μόδα.
Στα πρώτα της βήματα εκτός συνόρων, η ελληνική ομορφιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεχώρισε με αποτέλεσμα να είναι η νέα μούσα της διαδικτυακής καμπάνιας των Dolce & Gabanna.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μόνιμα στο Μιλάνο και διαπρέπει στις διεθνείς πασαρέλες. Τον ελεύθερο χρόνο της όμως φροντίζει να τον περνάει στη γενέτειρά της με την οικογένεια και τους παιδικούς φίλους της.
Μετά την ανάδειξη της Miss Universe Greece, ο Φώτης Μεταξόπουλος υποστήριξε πως η νικήτρια είναι κοντή, ενώ ο κύριο Πρεβελάκης υποστήριξε πως αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά ελπίζουν ότι το πακέτο που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Αχ αυτοί οι αδαείς οι Dolce & Gabanna που επέλεξαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ιέρεια τους, τίποτα δεν ξέρουν από μοντέλα.
fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: