ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πρ. Γιουρόπα Λιγκ (p.3): Περνάει η Ανόρθωση

Να υπερασπίσει το υπέρ της 3-0 στο πρώτο ματς. της Λευκωσίας καλείται η Ανόρθωση που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την άπειρη Γκάγκρα.
ΓΚΑΓΚΡΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Γκάγκρα: Η ομάδα της Γεωργίας παρουσιάστηκε πολύ άπειρη στο πρώτο ματς και το σε βάρος της 3-0 σχεδόν είναι απαγορευτικό για τις όποιες ελπίδες πρόκρισης εξακολουθούν να έχουν οι γηπεδούχοι.
Ανόρθωσις: Πραγματοποίησε μία λίαν καλή εμφάνιση και ο τεχνικός της Στοΐλοφ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος και αισιόδοξος για πρόκριση της κυπριακής ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Tips
* Είναι η παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή της γηπεδούχου ομάδας.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛ. – ΛΑΝΕΛΙ


Ντιναμό Τ.: Την αδικεί η ήττα 2-1 στην Ουαλία αλλά το ευτύχημα για την ομάδα της Γεωργίας είναι ότι κατάφερε να μειώσει στο τέλος και σίγουρα έχει την πείρα και την αξία για να μπορέσει να δικαιώσει τα προγνωστικά που την θέλουν μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.
Λανέλι: Η ουαλική ομάδα κόντρα στα προγνωστικά πήρε τη νίκη αλλά η επιτυχία της αυτή ήταν μάλλον προϊόν τύχης παρά ιδιαίτερα καλής εμφάνισης. Πάντως στο στρατόπεδο της εξακολουθούν να πιστεύουν στο ...θαύμα.
Tips
• Η Λανέλι αναζητά την πρώτη της πρόκριση στην επόμενη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Σαράγιεβο: Η ομάδα της Βοσνίας κατάφερε να αποσπάσει με λίαν δυνατή εμφάνιση από αμυντικής πλευράς το 0-0 στο πρώτο ματς στη Σουηδία αλλά ο Τσέχος της τεχνικός Γίρι Πλίσεκ προειδοποιεί ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι ...πονηρό και χρειάζεται πολύ προσοχή από την ομάδα του.
΄Ερεμπρο: Είχαν ευκαιρίες οι Σουηδοί να νικήσουν στο πρώτο ματς εντός έδρας αλλά δεν τα κατάφεραν και ασφαλώς η αποστολή τους είναι αρκετά επικίνδυνη πλέον.
Tips
*Η Έρεμπρο στοχεύει στη μόλις 2η της πρόκριση σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΤΙΡΑΝΑ
Σπαρτάκ Τρνάβα: Κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στα Τίρανα σ’ ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στα θετικά για τον τεχνικό της ομάδας της Σλοβακίας η επιστροφή δύο βασικών από τιμωρία.
Τίρανα: Το πάλεψε πολύ στο πρώτο ματς αλλά απέτυχε να αξιοποιήσει τις έστω λίγες ευκαιρίες που είχε και έτσι έμεινε στο 0-0 το οποίο όμως κάθε άλλο παρά κάνει απαγορευμένες τις ελπίδες των γειτόνων μας για πρόκριση.
Tips
*Στα 19 ματς που έχουν δώσει τα Τίρανα στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση έχουν τρεις νίκες , πέντε ισοπαλίες και 11 ήττες.
ΤΡΟΜΣΟ – ΠΑΚΣ
Τρόμσο: Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην Ουγγαρία η νορβηγική ομάδα και απέσπασε δίκαια την ισοπαλία 1-1 που της επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση.
Πάκς: Δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των φίλων τους οι φιλοξενούμενοι και πλέον η αποστολή τους μετά την ισοπαλία εντός έδρας είναι ασφαλώς πιό δύσκολη κάθε άλλο όμως παρά αδύνατη.
Tips
* Η Πακς παίρνει μέρος για πρώτη φορά σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΖΙΛΙΝΑ ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Ζιλίνα: Η ομάδα της Σλοβακίας πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στην έδρα της αντιπάλου της και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από την βαριά ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς.
ΚΡ Ρέικιαβικ: Υποθήκη πρόκρισης κόντρα σε κάθε προγνωστικό έβαλε η ομάδα της Ισλανδίας με το πολύ κολακευτικό 3-0 του πρώτου αγώνα εντός έδρας αν και όλοι στο στρατόπεδο της κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει του αποψινού παιχνιδιού κόντρα σε μία έμπειρη αντίπαλο.
Tips
*Την παρθενική της πρόκριση σε 3η φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης φιλοδοξεί να πάρει η Ρέικιαβικ.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ – ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.
Λοκομοτίβ Σ.:Η ομάδα της Βουλγαρίας πρόσεξε πολύ την άμυνα της και κατάφρε να αποσπάσει λευκή ισοπαλία στα Σκόπια στο πρώτο σκέλος του βαλκανικού αυτού ντέρμπι. Δεν υπάρχουν ιδιαίτρα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της
Μέταλουργκ Σ.:Η ομάδα από την ΠΓΔΜ προσπάθησε να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της στο πρώτο ματς αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά από τη στιγμή που η Μέταλουργκ κατόρθωσε να μη δεχθεί γκολ στο στρατόπεδο της υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση.
Tips
*Την παρθενική της πρόκριση σ’ επόμενη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης φιλοδοξεί να πάρει η Μέταλουργκ.
ΤΟΥΝ – ΒΛΑΖΝΙΑ
Τουν:Η ομάδα της Ελβετίας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στην Αλβανία και πλέον μετά και τη νίκη την Κυριακή επίν της Σερβέτ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ο ενθουσιασμός είναι αρκετά μεγάλος στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.
Βλάζνια:Η φιλοξενούμενη ομάδα απέτυχε να φθάσει στη νίκη στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της και υπάρχει μία απογοήτευση στις τάξεις της αν και αυτό το αρνητικό συναίσθημα περιορίζεται από το ότι εμπόδισε την αντίπαλο της να σκοράρει.
Tips
• Η Βλάζνια ποτέ δεν έχει εξασφαλίσει δύο προκρίσεις διαδοχικές στην Ευρώπη.
bett    24wro

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: