ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Patty Orué, η ξανθιά «μούσα» του Copa America (videos)

Η νέα «βασίλισσα» του Copa America 2011 ακούει στο όνομα Patty Orué. Η ξανθιά διάδοχος της Larissa Riquelme επισκίασε την συμπατριώτισσά της στην αναμέτρηση της Παραγουάης με τη Βραζιλία, τόσο με τις σέξι φωτογραφίες της στην εξέδρα όσο και με την εμφάνισή της έξω από το γήπεδο «Mario Alberto Kempes» της Mendoza.
Η χυμώδης Παραγουανή, η οποία εργάζεται ως τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, έχει συνυπάρξει σε πολλά event με τη Larissa Riquelme, με πιο πρόσφατη ίσως την κοινή τους «καυτή» εμφάνιση σε ένα σόου στο φετινό καρναβάλι, αλλά η ίδια φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται σύγκρισης μεταξύ τους. «Εγώ είμαι ξανθιά!», δήλωσε πριν από την έναρξη του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού, σε έναν Βραζιλιάνο που την απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του.
Η 27χρονη Patty συνηθίζει τις σέξι εμφανίσεις και χθες αποκάλυψε στο γήπεδο τον στηθόδεσμό της, που ήταν στα χρώματα της «Albirroja», αλλά μέχρι στιγμής έχει αποφύγει τις ολόγυμνες φωτογραφήσεις στην καριέρα της. Δεν αποκλείεται όμως να αλλάξει γνώμη και να βγάλει όλα τα ρούχα της, εφόσον η Παραγουάη κατακτήσει το Copa America…
Η Patty Orué αποκαλύπτει τον στηθόδεσμό της και δίνει συνέντευξη πριν από το ματς Βραζιλία – Παραγουάη:

Η Patty και η Larissa Riquelme χορεύουν σάμπα μαζί, στο φετινό καρναβάλι, στην Asuncion της Παραγουάης:
Η «καυτή» ξανθιά επιδεικνύει τα προσόντα της στην πασαρέλα, σε διάφορα σόου που έχει κάνει σε νυχτερινά club:

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: