ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Να τι της βρήκε ο Ronaldo…

Είναι από τη Ρωσία, μένει στη Νέα Υόρκη και είναι ζευγάρι με Πορτογάλο άσο του ποδοσφαίρου ο οποίος δουλεύει στην Ισπανία. Οπότε, όπως είναι φυσικό, η εντυπωσιακή Irina Shayk είναι συνέχεια στο δρόμο. Έτσι, αυτή τη φορά η 25χρονη καλλονή ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία με σκοπό να .φωτογραφηθεί για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους εσωρούχων της, Bruno Banani.


Μπορεί οι φωτογραφίες να μην παραπέμπουν στη γερμανική εξοχή, αλλά σε κάποιο εξωτικό προορισμό, όμως η Shayk μας δείχνει και με το παραπάνω τα κάλλη της που έκαναν τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo να την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.


Παρότι ήταν μοντέλο εσωρούχων ήδη από το 2007, ακόμα και η ίδια η Irina παραδέχεται ότι από τότε που η σχέση της με τον Ronaldo έγινε ευρέως γνωστή, η δημοτικότητα και η καριέρα της αυξήθηκαν κατακόρυφα! Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από την άνοιξη του 2010, μόλις λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί ότι ο Cristiano έχει γίνει πατέρας από μια αγνώστου ταυτότητος Αμερικανίδα.
Ronaldo και Shayk πέταξαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι την Τουρκία, απ’ όπου ξεκίνησαν κρουαζιέρα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, λίγο πριν ο διάσημος ποδοσφαιριστής επιστρέψει και πάλι στη Μαδρίτη για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: