ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Schalke – Borussia Dortmund 4-3 πεν. 0-0 κ.α (video)

Τελικός Super Cup Γερμανίας 2011...
Η Schalke κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν 2011 – 2012 στη Γερμανία επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι της «μισητής» Dortmund στον τελικό του Super Cup. Μορφή του αγώνα ο Fahrmann, ο οποίος σταμάτησε δύο φορές τους αντιπάλους του στη «ρώσικη ρουλέτα».
Η Borussia έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της όταν στο 5΄ ο Kehl σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Fahrmann. Οι παίκτες του Klopp ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα η κανονική διάρκεια του αγώνα να τελειώσει ισόπαλη χωρίς τέρματα και ο νικητής να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί, ο Fahrmann έγινε ο ήρωας του αγώνα, καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι, των Grosskeutz και Perisic, χαρίζοντας το τρόπαιο στην Schalke.
Schalke: Fahrmann, Hoger, Howedes, Παπαδόπουλος, Fuchs, Matip, Holtby, Baumjohann (89΄ Edu), Draxler (46΄ Jurado), Raul, Huntelaar (69΄ Moravek)
Dortmund: Weindfeller, Piszczek, Santana, Hummels, Lowe (77΄ Liehter), Kehl (75΄ Bender), Gundogan, Gotze (75΄ Perisic), Kagawa, Grosskreutz, Lewandowski
Δείτε σε video τη διαδικασία των πέναλτι στο Schalke – Dortmund 4-3

sportena
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: