ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Έστελνε sms από το κινητό του για να κρατήσει μυστικό το θάνατό του!

Επί τέσσερις μήνες έκρυβε το θάνατό του αρραβωνιαστικού της από τη μητέρα...
και τα αδέλφια του, στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο!
Τώρα η «τερατώδης» προσπάθειά της να κρατήσει μυστικό το μοιραίο γεγονός αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται αίτηση αμφισβήτησης της διαθήκης για την τεράστια περιουσία του νεκρού.
Οι συγγενείς του αποβιώσαντα την κατηγορούν ότι συνωμότησε με τον κληρονόμο, προφανώς για να λάβει μερίδιο από την κληρονομιά.
Ο λόγος για μια Βελγίδα δικηγόρο, που ήταν η αρραβωνιαστικιά ενός από τους πιο επιφανείς δικηγόρους της Βρετανίας, του Owen
Davies, ο οποίος απεβίωσε στις 26 Νοεμβρίου του 2008, από καρδιακή προσβολή, που υπέστη ενώ παρακολουθούσε ένα συνέδριο στο Παρίσι.
Ο Davies με τη διαθήκη του άφησε μοναδικό του κληρονόμο μιας περιουσίας 800.000 στερλινών σε ένα θείο του, εξέλιξη που κακοφάνηκε στη μητέρα και στα τρία αδέλφια – δύο αδελφούς και μια αδελφή- του αποβιώσαντα, οι οποίοι προσέφυγαν στη Βρετανική Δικαιοσύνη.

Η οξύτατη διαμάχη για την περιουσία του Davies εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, το οποίο θα κρίνει αν είναι έγκυρη η διαθήκη με την οποία ο αποβιώσας αφήνει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία στο θείο του Clive Vernon Davies, που ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που ενημερώθηκε για το θάνατο του ανιψιού του και ο μόνος εκ των συγγενών ο οποίος παρακολούθησε τη μυστική κηδεία.
Τα αδέλφια του Davies και η μητέρα του, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζονται ότι η διαθήκη είναι άκυρη και ότι, επειδή ο αποβιώσας ήταν κάτοικος Βελγίου, η περιουσία του θα πρέπει να διέπεται από το Βέλγικο δίκαιο – που σημαίνει ότι θα ωφεληθούν από την περιουσία του
Κατά την ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε ότι η μνηστή του πλούσιου δικηγόρου η 45χρονη Βελγίδα Natalie de Vleeschauwer, που είναι, επίσης, δικηγόρος κρατούσε μυστικό το θάνατο του αρραβωνιαστικού της από τα αδέλφια και τη μητέρα του.
Μάλιστα, όταν ένας εκ των αδελφών έστειλε μήνυμα, μετά το θάνατο του δικηγόρου, για να ρωτήσει τον Owen αν θα έρθει στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν μαζί μια εκδήλωση, εκείνη έστειλε sms με το κινητό του πεθαμένου αρραβωνιαστικού της, με το οποίο αρνήθηκε την πρόσκληση.
Έτσι, η μητέρα και τα αδέλφια του έμαθαν εντελώς τυχαία και μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες ότι ο άνθρωπός τους είχε αποβιώσει..
Η Βελγίδα μνηστή του Davies υποστήριξε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο αποβιώσας σύντροφός της ήθελε η είδηση του θανάτου του να κρατηθεί μυστική.
Αλλά αρνήθηκε ότι υπήρχε συνωμοσία για να «εξαπατήσει» την οικογένεια του Davies , στέλνοντας το κείμενο από το τηλέφωνό του και παριστάνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ήταν ακόμα ζωντανός.
Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε οποιοδήποτε οικονομικό ενδιαφέρον από την επίλυση της διαφοράς, αμφισβητώντας ότι είχε συμφωνία με την άλλη πλευρά για να αποκρύψει την είδηση του θανάτου του Davies.
Είπε ότι ο αρραβωνιαστικός της της είχε συζητήσει μαζί της για τη διαθήκη πριν το θάνατό του και γνώριζε ότι θα ευνοούσε τον Clive
Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο Davies δεν κατοικούσε στο Βέλγιο.
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: