ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες στο Πόλο οι Γυναίκες!!! ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια! [video]

Απόλυτος θρίαμβος για τα κορίτσια του πόλο. Παγκόσμιες πρωταθλήτριες για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος. Δείτε την απονομή για τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες.
Η Εθνική γυναικών του πόλο ανέβηκε στα Ιμαλάια του πόλο κερδίζοντας την Κίνα με 9-8 στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σαγκάη. Η Ελληνική ομάδα δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και πήρε μία τεράστια νίκη στο κατάμεστο από 18.000 θεατές «Νατατόριουμ».
Στο τέλος εξελίχθηκε ο αγώνας σε θρίλερ με την Κίνα να πλησιάζει στο γκολ. Η ψυχή και το πάθος της ελληνικής ομάδας όμως ήταν αυτή που έφερε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη αθλητική καταξίωση και τις γυναίκες παγκόσμιες πρωταθλήτριες.
Η Εθνική πόλο γυναικών αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μετάλλιο.
Μπράβο κορίτσια: Ελένη Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντυ Μελιδώνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστις Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά, Ελένη Γουλά και στον προπονητή Γιώργο Μορφέση.
Δείτε βίντεο από τον τελικό του πόλο Ελλάδα-Κίνα:


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: