ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σκύλος VS Καρχαρία: ποιός ο νικητής [video]

Αληθινή και επική μάχη ανάμεσα σε σκύλο και καρχαρία. 
Δείτε το βίντεο. 
Πάρτε θέσεις και fight.
Ενα βίντεο που εμφανίζει έναν μεγαλόσωμο σκύλο να επιτίθεται σε καρχαρία μέσα στο νερό κοντά σε ακτή της Αυστραλίας έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο YouTube.
Αρχικά εμφανίζονται δύο σκύλοι να κολυμπούν στον ωκεανό κοντά στην πόλη Μπρουμ της δυτικής Αυστραλίας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1.650 χιλιομέτρων βορειοανατολικά του Περθ.
Οι σκύλοι φαίνεται να κολυμπούν παρέα πολλούς καρχαρίες προς την ακτή όταν ξαφνικά ένας από τους σκύλους βουτάει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσα κι επιτίθεται σε έναν καρχαρία και τότε η μάχη σκύλου-καρχαρία αρχίζει.
«Ο σκύλος δαγκώνει τον καρχαρία», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ράσελ Χουντ-Πεν, βιντεοσκοπώντας τη σκηνή. «Απίστευτο. Τώρα τα είδα όλα».
Μέχρι στιγμής το βίντεο της μάχης του σκύλου-καρχαρία έχουν δει περισσότεροι από 27 εκατομμύρια χρήστες.
Καθώς ανοίγει το πλάνο φαίνεται ότι στη στεριά έχει ξεβραστεί ένας νεκρός θαλάσσιος ελέφαντας και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος που οι καρχαρίες κολυμπούσαν τόσο κοντά στη στεριά.
Στο τέλος ο σκύλος βγαίνει από τη θάλασσα και τινάζει το νερό από πάνω του, ενώ είναι άγνωστο τι απέγινε το θύμα του, ο καρχαρίας.
Δείτε το βίντεο της επικής μάχης σκύλου-καρχαρία:

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: