ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-0 (video)

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, χωρίς να δημιουργήσει ούτε φάση! Από την άλλη ο «Άγιαξ» της Ηπείρου πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση.
Ανησυχία επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» καθώς ο

Ariel Ibagaza αποχώρησε με πόνους στο γόνατο στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αργεντίνος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Κυριακή ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Yeste και Fejsa, με το δεύτερο να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία, αλλά αγωνίστηκε περισσότερο από όσο υπολογιζόταν αφού ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Ibagaza και μετά το 60΄ έμεινε από δυνάμεις.
«Φτωχό» σε φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ευτύχησαν να σκοράρουν, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες δεν απείλησαν σε κανένα σημείο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν καλύτεροι, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στους Ηπειρώτες, όταν η κεφαλιά τρου Μιχαήλ πέρασε μόλις άουτ.
Συνθέσεις
ΠΑΣ: Fegrouche (84΄ Κηπουρός), Πάντος (90΄ Οικονόμου), Vanderson (60΄ Γεωργίαου), Bouzid (77΄ Τζημόπουλος), Keita (60΄ Μιχαήλ), Lila, Πατσατζόγλου (90΄ Vila), de Vincenti (70΄ Ανδράλας), Κώτσιος (87΄ Huth), Τζάνης (60΄ Becerra), Bakayoko (70΄ Cuevas)
Ολυμπιακός: Δασκαλάκης (46΄ Megyeri), Μανιάτης (46΄ Potoyr;idhw), Βαλεριάνος (46΄ Holebas), Marcano (46΄ Mellberg), Παπάζογλου (46΄ Modesto), Hurtado (46΄ Φετφατζχίδης), Ibagaza (16΄ Fejsa), Katai (46΄ Yeste), Riera (46΄ Fuster), Javito (46΄ Grbic), Pantelic (46΄ Mirallas)

Δεν υπάρχουν σχόλια: