ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Άρης – Ε.Ν. Παραλιμνίου 0-1 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Τιρόλο της Αυστρίας από την Ε.Ν. Παραλιμνίου. Οι κίτρινοι δεν απέδωσαν σε καμία στιγμή του αγώνα καλό ποδόσφαιρο και μοιραία δημιούργησαν προβληματισμό στο Σάκη Τσιώλη.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Άρης έκανε όλη κι όλη… μισή ευκαιρία με ένα σουτ του Faty. Με 4-4-2 σε ρόμβο παρέταξε τους «κίτρινους» ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε μετά το ματς ότι ναι μεν χρειάζεται φορ, αλλά αν δε βρεθεί παίκτης έτοιμος να προσφέρει, δεν θα γίνει κίνηση. Δεν έπεισε ο Strano και δε θα απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς.
Παρέταξε ρόμβο ο Τσιώλης
Ο Αρης ξεκίνησε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Faty στην κορυφή και τον Toja πίσω. Ο πρώτος αν και έδειξε διάθεση, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο Τσιώλης, ο οποίος ζητούσε συνεχώς η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια. Οι παίκτες του Παραλιμνίου δεν άφηναν κενούς χώρους στα μετόπισθεν για να δράσουν οι αντίπαλοι τους, ωστόσο εκτός από
μερικές αντεπιθέσεις δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αν κάποιος ρίξει μία ματιά στην εξέλιξη του αγώνα θα διαπιστώσει πως οι ευκαιρίες που έγιναν ήταν λιγοστές και αυτό γιατί κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και οι ημιτελές ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων. Ωστόσο ο αγώνας δεν τελείωσε χωρίς γκολ, καθώς ο Ρούσιας με κεφαλιά στο 89′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία ήταν καλύτερη από τον Αρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η σύνθεση του Άρη:
Σηφάκης, Neto, Παπαζαχαρίας, Βαγγέλη, Λαζαρίδης, Portilla, Michel, Toja, Faty, Soltani, Τοπούζης
Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: