ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Απόλλων Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά για τα… 100 γενέθλια της Ανόρθωσης. Ο Lazlo Boloni έκανε τις δοκιμές του τόσο σε συστήματα όσο και σε παίκτες στο φιλικό με τον Απόλλων Λεμεσού και αν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία παικτών όπως ο Arias και ο Γεωργιάδης δεν πρέπει να τον ικανοποίησε και η ήττα από τους Κύπριους με 1-0. Το γκολ ήρθε όταν ο Ρουμάνος αποφάσισε να
αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα του. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του και έδειξε κάποια θετικά στοιχεία με κυριότερα τη συνεργασία του Vieirhina που αγωνίστηκε σαν δεκάρι με τον ανεβασμένο Γεωργιάδη αλλά και από τον Arias που πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες οργανωτικά.
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Lazlo Boloni να κάνει τις δοκιμές που ήθελε και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την πίεση πιο ψηλά και το ανέβασμα των γραμμών. Παράλληλα ο Ρουμάνος ήθελε να δει και την παρουσία του Vieihrinia ως δεκάρι με τον Γεωργιάδη στα δεξιά και όντως πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος με τον Έλληνα άσο να δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του και πως μπορεί να προσφέρει. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε δύο τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τον Αθανασιάδη και τον εξαιρετικό Αρίας. Είχε, όμως και προβλήματα ιδιαίτερα στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου όταν και ο Απόλλων Λεμεσού είχε καλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ο Kresic νίκησε τους Μόρο, Λόπες, Κιρόφσκι που ιδιαίτερα στον αέρα εξέθεσαν την άμυνα του ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό δεκάλεπτο όπου είχε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ παρότι είχε τις ευκαιρίες με Αθανασιάδη, Αρίας και Ετό. Στη συνέχεια η επιλογή του Λάζλο Μπόλονι να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα είχε και το κόστος της. Ο Απόλλων Λεμεσού εκμεταλλεύτηκε την ανομοιογένεια του Δικεφάλου και έφτασε άμεσα στο γκολ με το τον Σισοκό στο 72’. Ο αγώνας δεν είχε καλό ρυθμό και οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν περισσότερο πάθος παρά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.
Βίντεο πριν την έναρξη της αναμέτρησης

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: