ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0

Ακόμα μία ήττα αυτή τη φορά από την Ανόρθωση γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος που συμμετέχει σε τουρνουά στην Κύπρο μαζί με την ΑΕ ΛΕμεσού, τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 1-0.
Η χθεσινή νέα ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Ανόρθωση ήταν μία ακόμα δικαίωση του Λάζλο Boloni που επιμένει για μεταγραφές. Ο Δικέφαλος φανέρωσε αδυναμία δεχόμενος και πάλι γκολ από στημένη φάση ενώ επιθετικά ήταν
αναποτελεσματικός χωρίς τον παίκτη που θα μπορεί να εκτελεί αλλά και να δημιουργεί…
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπάθησε, πάντως, να «κερδίσει» τον Γεωργιάδη δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να καταλάβει επί χόρτου τη φιλοσοφία του νέου του προπονητή και η αλήθεια είναι πως έκανε βήματα προόδου. Την ίδια επιτυχία δεν είχαν τα τεστ για τους νεαρούς παίκτες που είναι ανέτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός αμυντικά αντιμετωπίζοντας με ευκολία τις επιθέσεις της Ανόρθωσης αλλά πλήρωσε και πάλι την αδυναμία του στον αέρα. Επιθετικά θέλησε με τις συνεχείς εναλλαγές των Vieihrinia, Γεωργιάδη, Αθανασιάδη να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για το γκολ. Αυτές δεν ήρθαν αρχικά καθώς έλειπε η καλή τελική πάσα. Τα πράγματα άλλαξαν μετά το 25’ όταν ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και έγινε πιο επιθετικός. Στο 28΄ήρθε και η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Βιεϊρίνια να κάνει ένα ζογκλερικό για να αποφύγει τον αντίπαλό του αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ήρθε μία ακόμα καλή στιγμή με τη σέντρα σουτ του Σνάουτσνερ να περνά άουτ πριν κάποιος από τους συμπαίκτες του κάνει την προβολή. Το γκολ, όμως, το πέτυχε η Ανόρθωση όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Βουτσίτσεβιτς στο 39’, ο Τζανίσιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου με την άμυνα του ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται για μία ακόμη φορά αδύναμη στο ψηλό παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε, κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω των πολλών αλλαγών. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πολύ επηρεασμένος από αυτές και αγωνιζόμενος με μια πολύ νεανική ενδεκάδα αδυνατούσε να ελέγξει το ρυθμό αλλά και να φανεί απειλητικός για την Ανόρθωση. Χαρακτηριστικό είναι πως δε δημιούργησε ευκαιρία να πετύχει γκολ έχοντας μόλις μία κεφαλιά με τον Μπαλάφα στις καθυστερήσεις.
Ανόρθωση: Στακόβιακ, Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ ((46′ Ανγκέλοφ Σ.), Λαμπάν (82′ Θεοδώρου), Κόζιν , Ρονκάτο (65′ Ρέζεκ), Λαβόρδε, Βουτσίτσεβιτς, Ανγκέλοφ Ε.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (57′ Ζουλιαν), Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65′ Σαβίνι), Γκαρσία (42′ Σκέμπης), Αρίας (57′ Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90′ Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57′ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57′ Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57′ Έτο)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: