ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Λύθηκε το μυστήριο με τη δολοφονία του 10χρονου στο Ζεφύρι...

Ανείπωτη τραγωδία στο Ζεφύρι, όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένα αγγελούδι 10 ετών, μόλις, βρέθηκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η τραγωδία γίνεται μεγαλύτερη με την εξιχνίαση της υπόθεσης:
το παιδί σκοτώθηκε από έναν συνομήλικό του!
Τα δυο παιδιά έμεναν σε κοντινά σπίτια και το απόγευμα του Σαββάτου έπαιζαν «πόλεμο», με πλαστικά όπλα. Μέχρι τη στιγμή του κακού. Τότε, ο ένας από τους δυο 10χρονους, μπήκε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του. Πάνω στο παιχνίδι, ο όπλο εκπυσοκρώτησε και ο 10χρονος πυροβόλησε το φίλο του στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον!
Από τη στιγμή που βρέθηκε το παιδί νεκρό, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν υποπτευθεί πως μπορεί ο 10χρονος να είχε πυροβοληθεί από άλλο παιδί, μιας και το τραύμα είχε προέλθει από το ίδιο ύψος με το παιδί.
Την απίστευτη τραγωδία αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού που πάτησε τη σκανδάλη. Παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κοντινό αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του, πήρε την καραμπίνα του (την οποία είχε νόμιμα στην κατοχή του) και πυροβόλησε το άτυχο παιδί.
Ο πατέρας του 10χρονου συνελήφθη, το όπλο κατασχέθηκε και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.
newsit.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: