ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Φιλικό: ΑΕ Λεμεσού – ΑΕΚ 2-2 (video)

Ούτε στο δεύτερο φιλικό της επί κυπριακού εδάφους η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια. Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕ Λεμεσού, παρότι προηγήθηκε δύο φορές. Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με το φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση. Προσπαθούσαν να αλλάξουν σωστά την μπάλα και να αναπτυχθούν σωστά στην επίθεση. Μάλιστα, σε μια οργανωμένη επίθεση, η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί. Στο 12’ ο Σιαλμάς από δεξιά συνεργάστηκε άψογα με
τον Guerreuiro που βρισκόταν λίγο πιο ψηλά από το ύψος του πέναλτι, οι δύο παίκτες έκαναν το ένα δύο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ πλάσαρε σωστά τον Degra, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 17’ ο Guerreiro σημάδεψε το δοκάρι των Κυπρίων και χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το 2-0.
Στην συνέχεια όμως, οι παίκτες του Jimenez οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο και έτσι στο 19’ δέχθηκαν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Enrigue εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και με προβολή έκανε το 1-1. Η ΑΕ Λεμεσού πίεσε κι άλλο την «κιτρινόμαυρη» άμυνα αλλά τελικά δεν έφτασαν στο δεύτερο γκολ χάρη στην αστοχία των επιθετικών της αλλά και τις επεμβάσεις του Γιάννη Αραμπατζή.
Δύο γκολ από τον… Cala
Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση πάλι μπήκε με κέφι και κατάφερε στην πρώτη φάση να προηγηθεί και πάλι στο σκορ. Ο Guerreiro εκτέλεσε το φάουλ έξυπνα, γεμίζοντας στην περιοχή εκεί όπου βρισκόταν ο Cala, ο οποίος με απλό πλασέ έκανε το 2-1 στο 46’. Στο 55’ όμως ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε άτυχος αφού πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Κύπριους αφού στην προσπάθεια του να διώξει ύστερα από την σέντρα του Dos Santos, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Αραμπατζή.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Τσουκαλάς, Γκερέιρο, Γεωργέας, Cala, Agyriba, Gulon, Κλωναρίδης, Λαγός, Νικόλτσης, Σιαλμάς
ΑΕ Λεμεσού: Degra, Carlitos, Luciano, Jorge Felipe, Lacerda, Ελευθερίου, Monteiro, Henerique, Dos Santos, Dosa Junior, Ouon.
Απολαύστε τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης



Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: