ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Βάσεις 2011: πότε βγαίνουν τελικά. Κοροϊδία με ανακοίνωση!

Πότε θα βγουν τελικά οι Βάσεις 2011 για τις Πανελλήνιες; Γιατί έχουν αγανακτήσει οι υποψήφιοι με την κοροϊδία από το υπουργείο;
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2011 για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν θα

ανακοινωθούν έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Ένα απο τα μεγαλύτερα θέματα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων είναι σίγουρα οι εκτιμήσεις για τις βάσεις 2011. Φέτος όμως, το θέμα που έχει κουράσει περισσότερο από όλα, είναι αυτό της ημερομηνίας ανακοίνωσης.
Ενώ γνωρίζαμε ότι οι βάσεις 2011 ανακοινώνονται τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, φέτος η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε πως θα ανακοινωθούν μέχρι 1η Αυγούστου, πυροδοτώντας την ανυπομονησία των υποψηφίων.
Στη συνέχεια όμως τα σχέδια διαψεύστηκαν και η ημερομηνία πήγε για 18 Αυγούστου, αφού από τους κύκλους του υπουργείου γινόταν λόγος για 2ο δεκαπενθήμερο Αυγούστου.
Στη συνέχεια το 18 έγινε 25 και τελικά στη συνέντευξη τύπου η υπουργός μίλησε για 29 Αυγούστου.
Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο το υπουργείο κατάφερε να κουράσει εμάς, αλλά και τους υποψηφίους. Σε κάθε περίπτωση, τα βάσανα τελειώνουν και η αγωνία θα λάβει σύντομα τέλος. Λίγη υπομονή ακόμα.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: