ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε από τύψεις 22 χρόνια μετά!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 50χρονος Stephen Whittle, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει 22 χρόνια μετά το θάνατο ενός φίλου του από την καταστροφή του Hillsborough το 1989.
Ο άντρας, αγνοώντας το τι επιφύλασσε η μοίρα πούλησε το εισιτήριο που είχε για τον αγώνα της Liverpool σε ένα φίλο του κερδίζοντας έτσι κατά λάθος μερικά χρόνια ζωής. Δύο δεκαετίες μετά, ο άντρας, ο οποίος υπέφερε από
χρόνια κατάθλιψη καθώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το τραγικό συμβάν, αποφάσισε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες του τραίνου.
Παρόλο που ο αυτόχειρας βρισκόταν για χρόνια υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, δεν κατάφερε ποτέ να ξεχάσει.
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο δόκτωρ Ashok Atrey δήλωσε στο δικαστήριο: «Πούλησε ένα εισιτήριο σε ένα φίλο του για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Liverpool. Δυστυχώς, όμως, αυτός πέθανε. Παρόλο που μετά το ατυχές γεγονός πρότειναν ιατρική παρακολούθηση στον άντρα εκείνος ήταν ακατάδεκτος ισχυριζόμενος πως πολύ απλά δεν τη χρειαζόταν».
Ο οδηγός του τραίνου ονόματι, Keith Saxon, από τη μεριά του εξήγησε ότι κατευθυνόταν από την περιοχή Southport προς Manchester Victoria όταν ξαφνικά κάποιος πήδηξε στις γραμμές του τραίνου.
Σύμφωνα με τη δικαστική ερευνήτρια Jennifer Leeming ο άντρας πέθανε από πολλαπλά τραύματα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: