ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μαρία Σολωμού: Πιο σέξι από ποτέ δηλώνει: «Θέλω ν’ αποσυρθώ στα 40 μου»!

Κορεσμένη από την showbiz, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε ότι θέλει να αποσυρθεί από τον χώρο στα 40 της! «Εχω αρχίσει να κουράζομαι ψυχικά και θα ήθελα να σταματήσω μέχρι τα 40. Δεν μπορώ όλο αυτό με την παραφιλολογία. Έχω πει πως αν δεν με καλύπτει αυτό που κάνω, θα το αλλάξω. Ψάχνω ακόμα τον τρόπο, αλλά είναι δύσκολη η εποχή». Μιλώντας στη Real για τις παλαιότερες συνεντεύξεις της που έχουν σχολιαστεί κατά καιρούς αρνητικά, η ίδια λέει: «Δεν πάει να γίνει πανικός. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με μικροαστικές απόψεις. Καθένας είναι υπεύθυνος για τις δηλώσεις του, κι εγώ για τις δικές μου».
Και συνεχίζει εμφανώς ενοχλημένη με πράγματα και καταστάσεις: «προφανώς, πειράζει που τα λέω έξω από τα δόντια. Έχω ένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει σοβαρά τον εαυτό του. Στο εξωτερικό, δεν συμβαίνει αυτό. Εκεί υπάρχουν stars. Εδώ στην Ψαροκώσταινα, είμαστε απλώς ηθοποιοί. Εμείς έχουμε ψηλά τον αμανέ».
Πολλοί συνάδελφοι της, έχουν λογαριασμό στο Twitter. Εκείνη γιατί δεν δημιουργεί έναν; «πλάκα μου κάνεις; να βγαίνω, να λέω τι κάνω και πού πάω; Δεν με ενδιαφέρει. Εδώ δεν θέλω να ξέρουν που βρίσκομαι. Θα λέω και τι κάνω;»
Μάλιστα, απορεί που πολλοί τη θεωρούν ξινή, στρίγγλα και κακιά:
«Δεν έχω σχέση μ’ αυτό και το λέω με πλήρη συναίσθηση και καθόλου μετριοφροσύνη. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου». Τον τελευταίο καιρό, είναι «μαζί» με τον Πάνο Μουζουράκη. Παραδέχεται ωστόσο ότι στη σημερινή εποχή «είναι πολύ δύσκολες οι σχέσεις. Είναι δύσκολοι οι άνθρωποι. Έχουμε παραξενέψει πάρα πολύ. Έχω καταλήξει ότι είμαστε μονάδες που ενωνόμαστε για μια συμμαχία. Για σχέση της μιας βραδιάς δεν ξέρω… Τα τελευταία δυο χρόνια δεν κυκλοφορώ. Είμαι πολύ αλλού. Μάλλον τα τελευταία 8 χρόνια είμαι αλλού».
Σε μια σχέση, βαριέται όπως λέει «πάρα πολύ. Τραγικά. Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό για να κρατήσεις μια σχέση. Πηγαίνοντας, ανακαλύπτεις διάφορα πράγματα και έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Υπάρχουν άνθρωποι με ροπή στη βαρεμάρα, κάτι που το έχω, χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου βαρετό. Ίσως χρειάζεται να βρεις το αντίθετο για να σε παρασύρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: