ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ανοίγει ξανά το AEL FC ARENA

Η διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να θέσει εκ νέου σε λειτουργία το νεότευκτο της γήπεδο λόγω των 120 εργαζόμενων που το συντηρούσαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πόσοι και ποιοι είμαστε. Η ομάδα, ο κόσμος, η διοίκηση και το γήπεδό μας. Σ’ αυτά στηρίζεται η ιδέα της ΑΕΛ και όσα πρεσβεύουμε και παλεύουμε να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού: Ήθος, συνέπεια, αξίες, ευ αγωνίζεσθαι. Εδώ και τρεις εβδομάδες, από την εξίσωση αυτή έλειπε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό, όμως, τελειώνει σήμερα.
H ΕΡΓΟ3 δεν ολοκλήρωσε ποτέ το γήπεδο. Μας άφησε ένα έργο ημιτελές, με ελλείψεις, κακοτεχνίες και τεράστιες υποχρεώσεις. Το όραμά μας κινδύνευσε, αλλά θα επιμείνουμε για να το πραγματοποιήσουμε. Αισθανόμαστε ότι έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι σε 120 οικογένειες, απέναντι σε όλους τους φιλάθλους μας, απέναντι σε όλους όσοι μας έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να μας στηρίζουν, αλλά και απέναντι στην ομάδα μας, που – σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία – έχει τεράστια ανάγκη την έδρα της, να ανοίξουμε το γήπεδο. Να συμπληρώσουμε όσα η ΕΡΓΟ3 αμέλησε, να αποκαταστήσουμε τις κακοτεχνίες της, να αποπερατώσουμε ένα έργο που η εταιρεία αυτή παράτησε ημιτελές και που αποτελεί για όλους μας ένα έργο ζωής. Η επιστροφή του ΦΠΑ εξακολουθεί να εκκρεμεί. Ωστόσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα «ματώσουμε», θα διεκδικήσουμε όσα μας οφείλουν και θα το πετύχουμε κι αυτό. Όπως έχουμε - κόντρα σε αντιξοότητες - πετύχει τόσα πολλά στο παρελθόν. Το ελπίζουμε και το πιστεύουμε.
Το πιστεύουμε γιατί αυτές τις τρεις εβδομάδες συνειδητοποιήσαμε ότι ως ΑΕΛ έχουμε ένα πολύ σημαντικό εχέγγυο. Τις τρεις εβδομάδες που αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τους φιλάθλους μας έξω από το σπίτι τους, εκείνοι δεν σταμάτησαν να στέλνουν καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης και συσπείρωσης, δίνοντας τη δική τους μάχη ενάντια στη διαφθορά και την εξαθλίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η στάση των Λαρισαίων φιλάθλων, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην αναθεώρηση της απόφασής μας και είμαστε έτοιμοι να τους δείξουμε έμπρακτα το ειλικρινές «ευχαριστώ» μας, φιλοξενώντας τους σε ένα γήπεδο που θα αποπερατώσουμε και θα είναι το πιο σύγχρονο της Ελλάδας. Το AEL FC ARENA ανοίγει και πάλι τις πύλες του. Επιλέγουμε, λοιπόν, αυτόν τον δρόμο. Όχι γιατί είναι ο πιο εύκολος, αλλά γιατί ξέρουμε ότι - αντίθετα με άλλους δρόμους - σε αυτόν δεν θα ήμαστε μόνοι… ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕ».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: