ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Συγχώνευση Alpha-Alter και Αμφίβολο το μέλλον της Μενεγάκη!!!

Τρίζει η καρέκλα της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ενώ ο Alpha βαδίζει προς χρεοκοπία. 
Τι ακριβώς μεταδίδεται;

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και της εκπομπης της, «Καφές με την Ελένη» στον Alpha τη νέα σεζόν, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της Real news.
Το υψηλό συμβόλαιο της βασίλισας της πρωινής ζώνης, Ελένης Μενεγάκη, αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τους Γερμανούς, ώστε να δώσουν το οριστικό «ΟΚ».
Το συμβόλαιο της Μενεγάκη, ύψους 1.8 εκ. ευρώ, υπογράφηκε τότε που οι «αγελάδες ήταν παχιές», όμως η Ελένη «κάθεται» πάνω σε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Είναι γνωστό πως έχουν γίνει άπειρες προσπάθειες απ’ την ιδιοκτησία του σταθμού, προκειμένου να μειωθεί, αλλά αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχει προταθεί στην Μενεγάκη, είτε να αυξήσει την διάρκεια της εκπομπής (που μέχρι και την τελευταία σεζόν ξεκινούσε στις 10.00 π.μ.), είτε να παρουσιάσει (και) κάποιο βραδινό σόου. Η Μενεγάκη όμως αρνείται.
Τώρα, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο σοβαρά και εν πάση περιπτώσει, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος Αυγούστου και ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.
Η Real τονίζει πως στις 30 του μηνός, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνει μία σύσκεψη στο Λουξεμβούργο, απ’ την πορεία της οποίας θα ληφθεί και το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.
Ωστόσο, προκύπτει και ένα ακόμα σοβαρό θέμα, καθώς η εφημερίδα τονίζει πως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπει ο Alpha στο άρθρο 99 ή, πιο σωστά, να ζητήσει να υπαχθεί, καθώς τα οικονομικά του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Επανέρχονται, δε, τα σενάρια συγχώνευσης με το Alterο καιρός θα δείξει αν εντάσσονται στο πλαίσιο των «σεναριών συνομωσίας».

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: