ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πασάλειψαν γάιδαρο με δηλητήριο και μέλι!



Άλλο ένα δύστυχο γαϊδουράκι βρέθηκε στο στόχαστρο ενός αρρωστημένου μυαλού, που το πασάλειψε με δηλητήριο και μέλι για να το μετατρέψει σε… κινούμενη «φόλα» που θα προσέλκυε τα αγρίμια της περιοχής!!!
Η απίστευτη αυτή πράξη αποκαλύφθηκε όταν ένας φοιτητής εντόπισε το άτυχο τετράποδο σε άθλια κατάσταση, να πίνει νερό από μια πηγή.
Ένας βοσκός είδε τα χημικά να στάζουν από τη ράχη του γαϊδάρου μέσα στο νερό από το οποίο ποτίζεται και το δικό του κοπάδι κοντά στο χωριό Στράνωμα της ορεινής Ναυπακτίας και ειδοποίησε τον φοιτητή, που διαπίστωσε ότι ο απάνθρωπος δράστης είχε αλείψει με μέλι το σώμα του ζώου για να το κάνει βορά των αγριμιών, που έτσι θα έτρωγαν και το δηλητήριο που βρισκόταν κάτω από τον γλυκό μεζέ! Οι αρχές αναζητούν τώρα τον ιδιοκτήτη του γαϊδάρου, για να εξακριβώσουν αν αυτός είναι ο δράστης ή κάποιος του έκλεψε το άτυχο τετράποδο.
Μόλις στις 23 Ιουλίου, άλλο ένα γαϊδουράκι είχε πέσει θύμα απάνθρωπης ενέργειας στην περιοχή Γλώσσα της Σκοπέλου, όπου ένας 44χρονος αγρότης το κακοποίησε φρικτά κόβοντάς του τα αυτιά με… πριόνι! Τότε, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου διέταξε τον εγκλεισμό του δράστη σε ψυχιατρείο για ακούσια νοσηλεία.

protothema
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: