ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Οδηγός λεωφορείου ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μαθήτρια γιατι.... έχασε τη στάση

Μια μαθήτρια από τη Βρετανία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν οδηγό λεωφορείου στην Πολωνία στη διάρκεια καυγά για μια χαμένη στάση, επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας. Το σώμα της 21χρονης, Catherine Zaks, βρέθηκε την Τετάρτη δίπλα σε σιδηροδρομική γραμμή στην πόλη, Κρακοβία.
Αν και αρχικά δεν υπήρχαν ενδείξεις για τον δράστη, οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε έναν 44χρονο οδηγό λεωφορείου, ο οποίος.... παραδέχτηκε την πράξη του.
«Η φοιτήτρια Καλών Τεχνών είχε ανέβει στο λεωφορείο στις 15:00 το μεσημέρι και ήταν η τελευταία επιβάτης που είχε μείνει μέσα στο όχημα. Ωστόσο, όταν έχασε τη στάση της, ζήτησε από τον οδηγό να τη γυρίσει πίσω. Εκείνος αρνήθηκε, τα πνεύματα οξύνθηκαν και κάποια στιγμή ο οδηγός άρχισε να την ξυλοκοπεί, χρησιμοποιώντας έναν σωλήνα. Στη συνέχεια την πέταξε έξω από το λεωφορείο στο σημείο όπου βρέθηκε ύστερα από μερικές ώρες. Όταν την επόμενη ημέρα, έμαθε ότι είχε πεθάνει, πήρε άδεια και επιχείρησε να φύγει από την πόλη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: