ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Λοβέρδος: Παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα

Έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού να μπει τέλος σε κάθε περιστατικό βίας, εντός και εκτός γηπέδων, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Λοβέρδος,
μετά από τη συμπλοκή, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Πετράλωνα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εμπλεκόμενοι.
Ο υπουργός με ανακοίνωση του, χαρακτήρισε αδιανόητο να δημιουργούνται τέτοιου τύπου συμπλοκές και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της".
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας, ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε στη λέσχη φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στη οδό Κυριάδων 141, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία άτομα από αιχμηρά αντικείμενα.
Ο καυγάς, στον οποίο πιθανώς χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία, στον Ευαγγελισμό.
Ο Α. Λοβέρδος, μόλις ενημερώθηκε για το θλιβερό συμβάν, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου σημειώνει: "Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν.
Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των παιδιών; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της”.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: