ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Κοινή εμφάνιση Αγγελικής Ηλιάδη με νέο έρωτα!

Επιβεβαίωσε τις φήμες για νέο έρωτα η Αγγελική Ηλιάδη με κοινές εμφανίσεις με το νεαρό σύντροφό της.
Λένε ότι τα μάτια καθρεφτίζουν όσα βρίσκονται καλά κρυμμένα στην καρδιά, όλα εκείνα που ακόμα και αν δε θέλεις να τα μαρτυρήσεις βγαίνουν μόνο τους στο φως με έναν τρόπο μαγικό και απρόβλεπτο. Κάπως έτσι, το βλέμμα της Αγγελικής Ηλιάδη –σαφώς πιο λαμπερό από ό, τι το είχαμε συνηθίσει παλιότερα- φωνάζει ότι κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή της ταλαντούχας τραγουδίστριας, με το

φωτεινό χαμόγελο της Αγγελικής Ηλιάδη που πλέον σχηματίζεται αβίαστα να συνηγορεί υπέρ της πιο αισιόδοξης διαπίστωσης για την προσωπική της ζωή.
Έρωτας είναι η αιτία, και δεν διστάζει να το παραδεχτεί και η ίδια πλέον στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Αγγελικής Ηλιάδη, και στην αγκαλιά του βρίσκει όλα εκείνα που της έλειψαν τα τελευταία χρόνια.
Το ερωτευμένο ζευγάρι Ηλιάδη-Μηλιωτάκης, πιο χαλαρό και εξοικειωμένο πλέον με το φωτογραφικό φακό, χαράζει νέα μονοπάτια στην προσωπική του ζωή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και στεγάζοντας στον έρωτά του στο σπίτι της τραγουδίστριας, στα νότια προάστια. Μάλιστα, ο φακός απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην αγορά της Γλυφάδας μαζί με το γιο της Μπαμπίνο.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: