ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σωματική και λεκτική βία εναντίον του 20χρονου Βρετανού φοιτητή, πολιτικού...... ακτιβιστή και blogger, Jody McIntyre, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η σωματική βία ασκείται από τους αστυνομικούς της αποκαλούμενης Μητροπολιτικής Αστυνομίας, οι οποίοι τον πέταξαν από το

αναπηρικό καρότσι στη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης εναντίον της αύξησης των διδάκτρων στα βρετανικά πανεπιστήμια και τον έσερναν στον δρόμο.
Αυτό που προκαλεί όμως πραγματική οργή, είναι η προβοκατόρικη στάση του δημοσιογράφου του BBC που εμμέσως τον κατηγορεί ότι επιτέθηκε με το αναπηρικό καρότσι εναντίον της αστυνομίας. Όπως εξηγεί ο ίδιος στο σχετικό βίντεο, το καρότσι δεν μπορεί καν να το κινήσει μόνος του, το κινεί ο αδερφός του!

Ο δημοσιογράφος διατυπώνει και άλλες «στημένες» ερωτήσεις, ενώ δεν αφήνει ποτέ τον φοιτητή να ολοκληρώσει τις θέσεις του.
Ο Jody McIntyre κατηγορεί το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα των πολλών ταχυτήτων και το γεγονός ότι μόνο οι εύποροι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
Καταγγέλλει επίσης τον τραυματισμό φοιτητή από αστυνομικό με κλομπ στο κεφάλι, που νοσηλεύεται ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο.
volostv
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: