ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Εκτός Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!

Την αποβολή των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς έκρινε ότι το
ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη.
Πιστοποιητικό συμμετοχής δεν πήρε και η ΑΕΚ, η οποία καλείται μέσα σε 48 ώρες να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα που υπάρχει.
Ετσι, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου όχι απλά υποβιβάζονται στη Football League, αλλά στην ουσία διαλύονταιν σαν εταιρείες και πάνε στην Δ' Εθνική, δηλαδή στο ερασιτεχνικό. Και οι δύο αναμένεται να προσφύγουν στο συμβούλιο Επικρατείας, ωστόσο, η απόφαση θα αργήσει πολύ να εξεταστεί και οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα είναι πολύ λίγες.
Πλέον, η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί... Θυμίζουμε μάλιστα πως η Καβάλα θα αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό.
Πιστοποιητικό δεν χορηγήθηκε και στην ΑΕΚ, η οποία πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (25/8) για διευκρινήσεις και πιο συγκεκριμένα για ένα έγγραφο που αφορά στην φορολογική της ενημερότητα. Οι υπόλοιπες ομάδες των οποίων οι φάκελοι ελέγχθηκαν σήμερα πήραν το πιστοποιητικό κάτι που σημαίνει ότι οι 13 από τις 16 ομάδες της Superleague έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» ο Σταύρος Ψωμιάδης και σύσσωμο το νομικό τμήμα της Καβάλας. Οι άνθρωποι της ομάδας συνομίλησαν αρχικά με μέλη της επιτροπής, ενώ ο Ψωμιάδης προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση της ομάδας του. Μάλιστα το πρωϊ είχε αποχωρήσει προκειμένου να προσκομίσει την κατάθεσή του, όπως κι έγινε, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να ελαφρύνει τη θέση της ομάδας του.
Σ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ, υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: