ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Στα δικαστήρια, διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής

Μέσω της δικαστικής οδού διεκδικούν τα χρήματά τους οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής. Τόσο το διοικητικό προσωπικό, όσο και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουν κινηθεί νομικά για να διασφαλίσουν τα ουκ ολίγα χρήματα που τους οφείλει η
ΠΑΕ.
Σήμερα (17/8) ήταν προγραμματισμένο το δικαστήριο, το οποίο όμως κατόπιν σχετικής αίτησης της ΠΑΕ, πήρε αναβολή για τις 9 Σεπτεμβρίου. Το συνολικό ποσό που οφείλεται στους υπαλλήλους, ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ (!).
Πριν από λίγο καιρό, υπήρχε η βούληση να εκχωρηθούν έσοδα από τα χρήματα που θα εισπράξει η ΠΑΕ από την Σούπερ Λίγκα. Εφόσον το "έγκλημα" ολοκληρωθεί και η ομάδα αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, προβλέπεται ένα ποσό 300.000 ευρώ για τις ομάδες που υποβιβάζονται. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γινόταν εκχώρηση μέρους του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας περιόδου. Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που οι υπάλληλοι είδαν το χρώμα του χρήματος, αφορούσε την μισθοδοσία του Μαρτίου, ενώ υπάρχουν υπάλληλοι που έχουν λαμβάνειν μισθούς ενός έτους.
Και αυτό διότι τους οφείλονται χρήματα από το διάστημα της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου. Η διοίκηση του Γιάννη Τάκη ήταν -σε σημαντικό βαθμό- τυπική έναντι της τρέχουσας μισθοδοσίας, αλλά κατέβαλε ένα πολύ μικρό μέρος από τα χρήματα που οφείλονταν στους υπαλλήλους από την περίοδο 2009-2010.
Ο Ανδρέας Παντελή είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί, είναι δική του υποχρέωση να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ούτε καν μία προφορική ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.
bluearena.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: