ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ποιά Ελληνίδα τραγουδίστρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε Ελληνίδα διάσημη τραγουδίστρια. Τί δήλωσε για απόπειρα αυτοκτονίας και τη ζωή της;
Για όλα μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια...

Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη. Μπορεί να είναι μία επιτυχημένη τραγουδίστρια στη ζωή της όμως δεν ήταν πάντα όλα τόσο ρόδινα.
Χωρίς φόβο και δεύτερη σκέψη η Κατερίνα Στανίση εξομολογήθηκε πως έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία πριν από αρκετά χρόνια όταν ο παράφορος έρωτας που ένιωθε για έναν παντρεμένο είχε αρχίσει να γίνεται εφιάλτης: «Οδηγούσα και καθώς έπαιρνα τις στροφές, μου ήρθε να δώσω μία και να και να πέσω στο γκρεμό» αναφέρει με τρόμο.

Η τραγουδίστρια στάθηκε τυχερή καθώς όπως λέει της ήρθε η θεία φώτιση:«Εκείνος μια χαρά είναι με τη γυναίκα του αγκαλιά. Εσύ τι πήγες να κάνεις» τονίζει η Κατερίνα Στανίση.
Στη ζωή της πιο πολύ έχει κλάψει παρά γελάσει αφού όπως λέει όλοι της οι έρωτας ήταν περίπλοκοι. Τη βία η Κατερίνα Στανίση δεν την έχει νιώσει μόνο από το χέρι του πρώην συζύγου της αλλά και από άλλους.
«Είχα παραπάνω από ένα σύντροφο που σήκωνε χέρι πάνω μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μία γυναίκα ανέχεται το ξύλο. Σκέφτεσαι πως ίσως να ήταν μία κακή στιγμή και νομίζεις πως θα διορθωθεί. Οι άνθρωποι όμως αυτοί δεν αλλάζουν. Χειροτερεύουν. Είναι τέρατα» επισημαίνει η Κατερίνα Στανίση.
Η λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση αν και κουβαλάει άσχημες εμπειρίες στην πλάτη της δηλώνει έτοιμη να ερωτευτεί ξανά.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: