ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Έλενα Παπαβασιλείου.... με νέο έρωτα στη Μύκονο [φωτο]

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Μύκονο εξακολουθεί να κάνει η Έλενα Παπαβασιλείου. Δείτε φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου, με το νέο της έρωτα.
Τις διακοπές της στο “νησί των Ανέμων” συνεχίζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, μπορεί να μην έχει καταλήξει ακόμη αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια όμως δείχνει να συνεχίζει χαλαρή και ήρεμη τις διακοπές της στη Μύκονο.
Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες της, με νέο έρωτα στα σοκάκια της Μυκόνου και να απολαμβάνει τα μπάνια της στις γνωστές παραλίες του νησιού. Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη και διασκέδαζε πολύ.
Η ίδια, άλλωστε, περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια του “Πάνω στην Ώρα” βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία

Αλιόσα Γκρίσιν.
Ο 27χρονος και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και αυτή που τους έκανε να έρθουν πιο κοντά ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο Αλιόσα είναι ο γιος του Βασίλη Γκρίσιν, στον οποίο ανήκει η εταιρεία Alpha Grisin που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, ενώ λέγεται πως ήταν, από καιρό, θαυμαστής της παρουσιάστριας η οποία με τη σειρά της, εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητά του.
Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών Ψυχικού, κάτοχος Bachelor’s degree στο Business Management από το Kings College στο Λονδίνο, ενώ από το 2007 εργάζεται στον όμιλο Άλφα Γκρίσιν και πλέον, έχει αναλάβει καθήκοντα Υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης Ακινήτων.
Δείτε τις φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου, με το νέο έρωτά της.

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: