ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Έκαναν διάρρηξη στο στριπτιτζάδικο και ξαναπήγαν σαν πελάτες!

Δεν είχαν το Θεό τους δύο Ιταλοί τουρίστες στο Φαληράκι της Ρόδου, οι οποίοι τη μια νύχτα διέρρηξαν ένα στριπτιτζάδικο και την επόμενη παρουσιάστηκαν σαν πελάτες, για να παρακολουθήσουν το σόου των καλλίγραμμων χορευτριών. Οι δύο φίλοι ηλικίας
23 και 24 χρονών, τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής έσπασαν τη γυάλινη πίσω πόρτα του κλαμπ και μπαίνοντας μέσα διέρρηξαν το γραφείο του ιδιοκτήτη απ΄ όπου αφαίρεσαν 4.500 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 ακριβά ρολόγια. Δεν αντιλήφθηκαν όμως ότι τις κινήσεις τους κατέγραψε καρέ – καρέ το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος.
Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου διαπίστωσε τη διάρρηξη και ειδοποίησε την αστυνομία. Παρά όμως την κινητοποίηση των διωκτικών αρχών οι δράστες παρέμειναν άφαντοι. Ποιος να το φανταστεί ότι οι δύο Ιταλοί θα εμφανίζονταν το ίδιο βράδυ ως πελάτες στο στριπτιτζάδικο, για να παρακολουθήσουν το Live show. Ο ιδιοκτήτης μετά την αρχική του έκπληξη και αφού συμβουλεύτηκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο …απροσεκτους τουρίστες.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: