ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ: Παίρνει ανάσα από τον Νοτιά!!!

Στη Νιόν στρέφει αύριο η ΑΕΚ την προσοχή για έναν χαρμόσυνο λόγο, αλλά κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να χαρεί. Η Ενωση κρέμεται από μια κλωστή, αφού ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας των παθών για τους «κιτρινόμαυρους».
Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει είναι μεγάλο και παρ’ ότι η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να στείλει την ομάδα στους ομίλους της διοργάνωσης, συνεπώς να της δώσει λύσεις για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία της, είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο σύλλογος ώς τον Σεπτέμβριο.
Ο Μανόλο Χιμένεθ καλά-καλά δεν ξέρει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, αφού στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη ζήτησε έναν αμυντικό χαφ διότι εκεί πονάει περισσότερο από ποτέ η ομάδα, όμως γνωρίζει ότι χωρίς λεφτά δεν μπορεί να ελπίζει σε
πολλά πράγματα.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τις οφειλές προς το πρόσωπό του, διότι ξέρει ότι δεν θα χάσει τα χρήματά του από την ομάδα, και ζήτησε από τον Αδαμίδη να στρέψει την προσοχή του στους παίκτες.
Ο Αδαμίδης, όμως, έστρεψε την προσοχή του στα... ταμεία, αφού ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον αντιπρόεδρο Χάρη Κοσμάτο και να είπε ότι τελικά θα βάλει λεφτά στην ομάδα, έστω κι αν δεν είναι τόσα όσα αναλογούν στο μερίδιο που έχει βάσει μετοχών.
Κάλλιο πέντε και στο χέρι, όμως, για τους «κιτρινόμαυρους», που χωρίς χρήματα δεν μπορούν να κάνουν βήμα - πόσο μάλλον τη συμφωνία με τον Στέφαν Απια, ο οποίος διαμήνυσε ότι είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα για να καλύψει το κενό του Ντιόπ.
Αριστερά πάει καλά
Από αριστερά πετάει, στο γκολ όμως ακόμα ψάχνεται. Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι στο νησί του Ιονίου χάρη σε δύο τέρματα του Μανωλά στο 30’ (φωτ.) και του Μάκο στο 67’.
Στο πρώτο μέρος ειδικά οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξαιρετική κυκλοφορία από τα αριστερά, αλλά στο κέντρο δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα την μπάλα και στην επίθεση ο Μπέλεκ ήταν πολύ μόνος. Στην επανάληψη οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες.
Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Δείτε περισσότερα Αθλητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: