ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κρεμάστηκε επειδή ακυρώθηκε ο γάμος της!

Τέλος αποφάσισε να βάλει στη ζωή της η 30χρονη Franita Swart-Smith...από την Αγγλία καθώς δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο σύντροφός της αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο τους τελευταία στιγμή.
Συγκεκριμένα, όταν ο

αρραβωνιαστικός της Frederick Hall, έμαθε ότι η γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη κι ότι έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή αποφάσισε, αφού πρώτα το συζήτησε με τους γονείς του, να τερματίσει τον αρραβώνα τους και να τερματίσει τη σχέση τους.
Καταρρακωμένη η γυναίκα, αρχικά, δέχτηκε το χωρισμό τους και οι δυο τους έμειναν δύο καλοί φίλοι. Ωστόσο, η φιλία τους δεν κράτησε για πολύ καθώς στις 24 Μαρτίου η γυναίκα άλλαξε τη κατάστασή της στο facebook και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σχετικά με το τραγικό θάνατο της γυναίκας, ο πρώην σύντροφός της δήλωσε: «Πήγαμε για διακοπές στην Αφρική για πέντε εβδομάδες το Δεκέμβριο και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης. Οι γονείς μου ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την κατάστασή της κι έτσι αφού το συζητήσαμε αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το γάμο. Έκτοτε έβλεπα τη Franita κάθε δεύτερη βδομάδα. Παραμείναμε δύο καλοί φίλοι».
Σύμφωνα με τον Frederick, ο θάνατος της γυναίκας ήταν αναμενόμενος καθώς είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις της στο facebook αποδεικνύουν μάλλον το αντίθετο καθώς συχνά ανακοίνωνε πόσο ευτυχισμένη είναι. Μάλιστα, σε μια ανακοίνωσή της είχε γράψει: « Παντρεύομαι τον πιο υπέροχο άνθρωπο του κόσμου. Μου ταιριάζει απόλυτα».

24ωρο
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: