ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σέρρες: Καταχρεωμένος επιχειρηματίας τίναξε τα μυαλά του στον αέρα!

Νέα αυτοκτονία επιχειρηματία λόγω χρεών! Ενας 43χρονος από το Σιδηρόκαστρο Σερρών βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου ζούσε, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Ο άτυχος άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του τινάζοντας τα μυαλά του στον αέρα με μία κυνηγετική καραμπίνα, ενώ το άψυχο σώμα του βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος συγγενείς του που τον έψαχναν.
Οπως έγινε γνωστό, ο Σερραίος επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή του Σιδηροκάστρου και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφού χρωστούσε μεγάλα ποσά σε τράπεζες και ιδιώτες.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν άτομα του περιβάλλοντός του, όλα αυτά είχαν μετατρέψει σε ράκος τον 43χρονο, ο οποίος ήταν άτομο περήφανο και δεν μπορούσε να αντέξει την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει οικονομικά. Ετσι, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει από τα οικονομικά προβλήματα που τον είχαν γονατίσει.
Είναι η τρίτη αυτοκτονία που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στη βόρεια Ελλάδα. Είχε προηγηθεί η αυτοχειρία ενός 45χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή του κάνοντας βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του σπιτιού του, και ενός επιχειρηματία από την Κοζάνη, ο οποίος κρεμάστηκε μέσα στο κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διατηρούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: