ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ευαγγελία Χαντάβα: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»!!!

Ιδιαίτερα χαρούμενη εμφανίστηκε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής της στον Φοντανελάτο η Εύα Χαντάβα, δηλώνοντας στο Sportaction ότι έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της.
Η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού στάθηκε στο πολύ πιο δύσκολο ιταλικό επίπεδο, όπου οι υποχρεώσεις είναι σαφώς πιο αυξημένες, ενώ μίλησε και για τις αναμνήσεις της στους Πειραιώτες, τις οποίες θα κουβαλάει πάντα μέσα της, είτε ευχάριστες, είτε δυσάρστες.
Αναλυτικά όσα είπε στην Πύλη των Σπορ για:


Για την μεταγραφή της στην Φοντανελάτο: «Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, το γεγονός ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσω πως έφτασα εδώ και όσους με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».
Για τους στόχους που θέτει με την νέα της ομάδα, σε ένα σαφώς πιο δύσκολο επίπεδο:«Δεν είναι μόνο ότι το επίπεδο είναι δύσκολο, αλλά ότι είσαι ξένη σε μια ξένη χώρα και πρέπει να εγκλιματιστείς. Εδώ οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από την Ελλάδα και πρέπει να δουλέψεις πολύ για να πετύχεις».
Τέλος, με τι αναμνήσεις αποχώρησε από την ομάδα που την ανέδειξε, τον Ολυμπιακό, είπε:«Σίγουρα έφυγα με πολλές αναμνήσεις, οι οποίες δεν γινόταν να είναι όλες ευχάριστες, υπήρξαν και άσχημες στιγμές. Στις κακές φυσικά είναι και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα. Στις ευχάριστες θα έχω να θυμάμαι το κύπελλο που κατακτήσαμε, το οποίο ήταν και ο πρώτος τίτλος του συλλόγου, κάτι που μας γέμισε χαρά και υπερηφάνια. Φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσω και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου, την οποία θα κουβαλάω πάντα μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: