ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Στέκι» προετοιμασίας μεγάλων ομάδων το Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού!!!

Για άλλη μία χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα πραγματοποιήσει η ομάδα νέων κάτω των 20 του ΠΑΟ στο Βελβεντό. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχοντας εμπειρία των δυο προηγούμενων ετών επέλεξε και φέτος το Αθλητικό Κέντρο του Βελβεντού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ταλέντων του Παναθηναϊκού.
Έτσι, από την Τρίτη 26/7/11 και για μία εβδομάδα οι ταλαντούχοι παίκτες των πρασίνων υπό τις οδηγίες του παλιού άσσου του τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να θέσουν τις βάσεις εκμεταλλευόμενοι τις άριστες εγκαταστάσεις του κέντρου στο Βελβεντό.


Η εμπιστοσύνη ανθρώπων του ποδοσφαίρου όπως ο Χουάν στις συνθήκες που βρίσκουν στο Βελβεντό αποτελεί τη δικαίωση για τη συνεχή προσπάθεια στη βελτίωση των υποδομών ώστε να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις ειδικών που κουβαλούν την εμπειρία αντίστοιχων αθλητικών κέντρων του εξωτερικού.
Μετά από την ομάδα του Παναθηναϊκού, άλλος ένας γνώριμος του Βελβεντού πρόκειται να επισκεφθεί το Αθλητικό κέντρο για τη δική του προετοιμασία.
Πρόκειται για την ομάδα νέων της Α.Ε. Λάρισας, όπου για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει το β’ στάδιο της προετοιμασίας της από 2/8/11 και για μία εβδομάδα στο Βελβεντό, όντας πολύ ευχαριστημένη από τη φιλοξενία που βρίσκουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι της πρωτεύουσας του κάμπου.
Τις δικές τους προετοιμασίες ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων τους, θα πραγματοποιήσουν τα Εθνικά αντιπροσωπευτικά Συγκροτήματα των μικρών ηλικιών στο Αθλητικό κέντρο του Βελβεντού.
Πρόκειται για την ομάδα παίδων που θα πραγματοποιήσει 4ήμερη προετοιμασία στις 21 Αυγούστου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Παχατουρίδη να προσπαθεί στο μοντάρισμα της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν από τις 26/8 δύο διήμερα των Εθνικών Νεανίδων και Κορασίδων αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνουν επιλογές για τις μελλοντικές υποχρεώσεις των γυναικείων τμημάτων.
Όλες οι αποστολές θα διαμείνουν στην πανέμορφη περιοχή ΜΕΤΟΧΙ στους πρόποδες των Πιερίων, όπου βρίσκονται οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Βελβεντού και στο ξενοδοχείο «Αγνάντι» σε απόσταση λίγων μέτρων από τα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: