ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πλήρωσε για να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου την συμπεθέρα του

Δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του κι έτσι αυτή κλέφτηκε με τον αγαπημένο της.
Ο άγριος πατέρας όμως δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Πλήρωσε 1.000 ευρώ για να ξυλοκοπήσουν μέχρι θανάτου την… ανεπιθύμητη συμπεθέρα του.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένας κτηνοτρόφος από τα Φιλιατά Θεσπρωτίας έμαθε για τον δεσμό της 20χρονης κόρης του με έναν 28χρονο που έμενε στο διπλανό χωριό Αετός.
Ο 45χρονος έγινε έξαλλος καθώς δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση. Παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές του όμως οι δύο νέοι δεν υποχωρούσαν, και αποφάσισαν να κλεφτούν. Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τον πατέρα, ο οποίος μην μπορώντας να εντοπίσει τα ίχνη της κόρης του πλησίασε τη μητέρα του 28χρονου με σκοπό να μάθει από εκείνη πού βρισκόταν το ζευγάρι.
Η 54χρονη, μητέρα πέντε παιδιών, του ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να του πει το κρησφύγετο του ζευγαριού. Ετσι, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ο 45χρονος προσέλαβε έναν αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής με σκοπό να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη μητέρα του 28χρονου.
Η «επιχείρηση» κανονίστηκε για την περασμένη Δευτέρα, οπότε η γυναίκα βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί με τον σύζυγό της. Κάποια στιγμή ο άντρας της έφυγε για να πάει στην άλλη στάνη της οικογένειας, αφήνοντάς τη μόνη της.
Τότε εμφανίστηκε ο 45χρονος με έναν 30χρονο Αλβανό εργάτη του και της ζήτησαν να τους αποκαλύψει πού βρίσκονταν οι δύο ερωτευμένοι. Εκείνη αρνήθηκε να τους πει και τότε οι δύο άντρες την άρπαξαν, την έδεσαν με σύρμα σε ένα δέντρο και άρχισαν να τη χτυπούν με συρματόβεργα στο κεφάλι και την κοιλιά. Η άτυχη γυναίκα φωνάζοντας άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε οι δράστες τράπηκαν σε φυγή καθώς φοβήθηκαν ότι θα συλληφθούν.
Στο σημείο έσπευσε ο άντρας της που άκουσε τις εκκλήσεις της για βοήθεια. Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του το θύμα πρόλαβε και κατονόμασε τους δράστες και αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Αλβανός μετά το αιματηρό περιστατικό πήγε στο σπίτι του στους Φιλιάτες όπου συνελήφθη, ενώ ο 45χρονος έφυγε για την Πάτρα προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι. Ωστόσο, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και μεταφέρθηκε στην Ηγουμενίτσα. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ακόμα Αλβανός που μεσολάβησε ώστε να γίνει η συμφωνία.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: