ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Γνωστό μοντέλο συνελήφθη για δεύτερη φορά με κοκαΐνη

Σοκ στην ελληνική showbiz από τη σύλληψη γνωστού μοντέλου για ναρκωτικά. Πώς συνελήφθη το μοντέλο με κοκαΐνη για δεύτερη φορά στη ζωή του;
Το 26χρονο μοντέλο, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, έπεσε στα δίκτυα της αστυνομίας ύστερα από τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε να έχει στην κατοχή του

100 γραμμάρια κοκαΐνη. Ο νεαρός πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στα κρατητήρια και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τους κύκλους της κοσμικής Αθήνας η είδηση της σύλληψης γνωστού μοντέλου για κατοχή σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του χώρου της μόδας, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε δεσμό με επίσης γνωστή συνάδελφό του. Αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην κατοχή του βρέθηκε επίσης ένα taser και εξετάζεται για ποιο λόγο το είχε μαζί του.
Η αστυνομική και δικαστική περιπέτεια για τον νεαρό ξεκίνησε με έναν απλό έλεγχο από τους πολλούς που διεξάγουν καθημερινά στην Αθήνα οι άντρες της Τροχαίας και των άλλων υπηρεσιών της αστυνομίας, ειδικά αυτές τις ημέρες. Ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Νέου Ψυχικού, όταν δύο άντρες της ομάδας «Ζ» τού έκαναν σήμα να σταματήσει. Μόλις έκανε στο πλάι το αυτοκίνητό του, οι δύο «Ζητάδες» τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους δείξει τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας κλπ.
Οταν όμως 26χρονος άνοιξε ένα ντουλαπάκι για να βγάλει κάποιο από τα χαρτιά, διέκριναν ότι μέσα σε αυτό υπήρχε μια ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης, το γνωστό taser. Αμέσως του επισήμαναν ότι η συγκεκριμένη συσκευή θεωρείται όπλο και η κατοχή της χωρίς άδεια είναι παράνομη, αλλά δεν πήραν κάποια πειστική απάντηση. Αφού του ζήτησαν να αποβιβαστεί, προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος, από τον οποίο δεν προέκυψε τίποτα.
Ομως οι δύο αστυνομικοί δεν αρκέστηκαν στον έλεγχο του αυτοκινήτου. Προχώρησαν και σε σωματικό έλεγχο, ο οποίος έφερε αποτέλεσμα. Οπως διαπίστωσαν, το γνωστό μοντέλο είχε κρύψει κοντά στα γεννητικά του όργανα ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε 100 γραμμάρια κοκαΐνη!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το 26χρονο μοντέλο και τον οδήγησαν στην αρμόδια υπηρεσία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από το ναρκωτικό κατασχέθηκαν η ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης, ένα κινητό τηλέφωνο, 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, και σήμερα αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή. Μετά την απολογία του ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή θα αφεθεί ελεύθερος και με ποιους όρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο με την κοκαΐνη είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές με παρόμοια υπόθεση και είχε καταδικαστεί.
fimes.gr


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: