ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ...

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η προετοιμασία της ομάδος της ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ που δηλώνει έτοιμη για την συμμετοχή της, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Με νέα τεχνική ηγεσία, με νέα μέλη φιλόδοξα και με όρεξη για προσφορά στο Δ.Σ., με σημαντική ενίσχυση του έμψυχου υλικού θέλει η ομάδα του Περδίκα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Νέος προπονητής της ομάδος είναι ο Τσαγγαλίδης Κώστας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών προπονητής των ομάδων της ακαδημίας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Πτολ/δας. Από το περσινό έμψυχο δυναμικό παρέμειναν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ έγινε και σημαντική ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο.
Οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν είναι: Αρσενίδης Γιάν., Λιάπτσης, Ντάμπης, Παρτάλης, Αρσενίδης Αλ., Δαγκλής, Φίλκας, Μπαμπάρης, Πασχαλίδης, Νταλάκας, Τσιντός, Μπουράκης, Έμερσον, Συμεωνίδης Γιώρ., Κήλης, Παπαδόπουλος Στ., Κων/νίδης. Αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Κεχαγιάς (από Μακεδονικό Κοζ.), Τσαγγαλίδης (από Φούφα), Χαραλαμπίδης (από Ατρόμητο Πτολ.), Παπαδόπουλος Χ. (από Κάστορα), Νικολαϊδης (από νέους ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης), Αραμαδανίδης (από Κομνηνά), Χαϊτίδης (από νέους ΗΡΑΚΛΗ Θεσ/νίκης), Κοντογουλίδης (από Ασβεστόπετρα), Συμεωνίδης Κ. (από Λέοντες), Γεωργιάδης (από νέους ΑΡΗ Θεσ/νίκης).
Τον ακούραστο πρόεδρο και ψυχή της ομάδος Σάββα Λιάμη πλαισιώνουν και νέα μέλη στο Δ.Σ. με όρεξη για δουλειά και προσφορά, όπως οι επιχειρηματίες Καραγιαννόπουλος Τάσος και Θεοφυλάκης Γιώργος.
Την Τετάρτη σε φιλικό αγώνα που έγινε στον Περδίκα οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-1 τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Φούφα με γκολ των Έμερσον (2) και Αραμαδανίδη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Στα προηγούμενα δύο φιλικά που έδωσε η ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ νίκησε με 9-1 τον Ατρόμητο Πτολ. και 2-1 την Ασβεστόπετρα. Την Κυριακή δίνει ένα δυνατό τέστ υποδεχόμενη για το κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης την δυνατή ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Βατερού ενώ αναμένεται να δώσει και κάποια άλλα φιλικά παιχνίδια, ένα με ομάδα Β΄Εθνικής (πιθανόν με την ΕΠΑΝΟΜΗ) και με την ΝΑΟΥΣΑ σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.
Ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδος Καραγιαννόπουλος Τάσος μας είπε: «Η πολύχρονη γνωριμία και φιλία και οι άριστες σχέσεις που έχω με τον Σάββα Λιάμη με ώθησαν να ασχοληθώ ενεργά με την ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ.
Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα – πρότυπο στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και να δώσουμε το δικό μας ποδοσφαιρικό στίγμα. Χρόνια τώρα παρακολουθώ το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, βλέπω την κρίση που περνά και με την εμπειρία μου σαν παλιός ποδοσφαιριστής νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω ώστε το ποδόσφαιρο μας να βγει από το τέλμα που το μαστίζει. Καταστρώσαμε τα πλάνα με το Δ.Σ. για τη νέα χρονιά, είδαμε τις αδυναμίες μας, και πιστεύω ότι κάναμε τις σωστές κινήσεις με την πρόσληψη ενός ικανού προπονητή και την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παιδιά της περιοχής μας.
Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να παραμείνουμε στην κατηγορία και να βάλουμε τις σωστές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Οι φίλαθλοι, όχι μόνο του Περδίκα, αλλά και της περιοχής μας, θέλουμε να είναι κοντά μας, να μας βοηθήσουν ενεργά και να μας συμπαρασταθούν με τον καλύτερο τρόπο και εμείς υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα τους διαψεύσουμε αλλά θα τους κάνουμε υπερήφανους και η ΑΕ ΠΕΡΔΙΚΑ θα γνωρίσει μεγαλύτερες επιτυχίες και περγαμηνές.
Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο το Δήμου Εορδαίας που αναμόρφωσε ριζικά το σχεδόν εγκαταλειμμένο γήπεδο και πλέον είμαστε και από άποψη αγωνιστικών υποδομών πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα.
e-ptolemeos.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: