ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο καυτά μπικίνι όλων των εποχών!

Από το 1964 μέχρι σήμερα το περιοδικό Sports Illustrated αναδεικνύει τα πιο σέξι μοντέλα...
Από την Tyra Banks στη Cindy Crawford δείτε τα πιο εκρηκτικά μπικίνι όλων των εποχών! Δείτε τις φωτογραφίες.

Tyra Banks

Το πρώην εξώφυλλο του Sports Illustrated και άγγελος της Victoria's Secret Tyra Banks είναι ένα από τα πιο σέξι μπινίκι των τελευταίων δεκαετιών.
Selita Ebanks

Ένα από τα μοντέλα της Victoria's Secret η Selita Ebanks δεν αποτυγχάνει ποτέ στο να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα μαγιό και τα εσώρουχα που λανσάρει.
Heidi Klum

Παρόλο που έχει γεννήσει τέσσερα παιδιά η Heidi Klum κρατιέται ακόμα σε εξαιρετική φόρμα. Η Γερμανίδα καλλονή πρόσφατα πόζαρε τόπλες για το GQ.
Naomi Campbell

Με αυτά τα πόδια το σούπερ μόντελ Naomi Campbell δεν θα μπορούσε να λείπει από την καυτή λίστα. Το μοντέλο από τη Βρετανία διαθέτει ένα από τα πιο σφιχτά και καλογυμνασμένα σώματα.
Beyonce

Μπορεί η Beyonce να μην είναι μοντέλο ανήκει όμως στις πιο σέξι παρουσίες της παγκόσμιας σόου μπιζ. Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε φωτογραφηθεί το 2007 για το εξώφυλλο του SI με κίτρινο και ροζ μπικίνι.
Marisa Miller


Η πολύ γυμνασμένη Marisa Miller έχει πολύ υψηλά στάνταρντς. Το κορίτσι από την Καλιφόρνια λατρεύει να κάνει σερφ, να παίζει βόλεϊ και να κάνει βόλτες με μοτοσικλέτες. Η Marissa έχει φωτογραφηθεί επτά φορές για το IS και το πιο αποκαλυπτικό εξώφυλλο ήταν το 2008 όπου φωτογραφήθηκε τόπλες.
Brooklyn Decker

Η Αμερικανίδα καλλονή Brooklyn Decker κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Adam Sandler στην ταινία «Just Go With It» και του Andy Roddick στην πραγματική ζωή. Το εκθαμβωτικό μοντέλο είναι πρωταθλήτρια στις καμπύλες και ενθαρρύνει τις γυναίκες να παλεύουν για ένα ωραίο και υγιές σώμα.
Cindy Crawford


Δεν μπορεί κανένας που μεγάλωσε τη δεκαετία του ’90 να μην θυμάται τη Cindy Crawford. Η Αμερικανίδα καλλονή είχε πουλήσεις χιλιάδες τεύχη του SΙ όταν φωτογραφήθηκε με ένα καυτό κόκκινο μπικίνι το 2002.
24ωρο

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: