ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νεαρή θάφτηκε ζωντανή στην άμμο!

Μία κοπέλα, ηλικίας 15 ετών, θάφτηκε ζωντανή σε παραλία της Αγγλίας, καθώς έπαιζε με την άμμο.
Αν και παρέμεινε θαμμένη για δεκαπέντε λεπτά, η νεαρή Paige Anderson κατάφερε να επιβιώσει μέχρι τα σωστικά συνεργεία να μπορέσουν να την απεγκλωβίσουν.
Το περιστατικό συνέβη σε παραλία της περιοχής Norfolk, στην ανατολική Αγγλία. Η 15χρονη Paige έπαιζε με τα αδέλφια της, σκάβοντας τρύπες στην άμμο. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε μπει μέσα σε ένα τέτοιο λάκκο, ο σωρός της άμμου κατέρρευσε, θάβοντας κυριολεκτικά ζωντανή τη νεαρή κοπέλα.
Η αδελφή της, αντιλαμβανόμενη τι είχε συμβεί, κάλεσε σε βοήθεια. Αμέσως βρέθηκε εκεί ο πατέρας των παιδιών και προσπάθησε, σκάβοντας με τα χέρια, να απελευθερώσει την κόρη του, ενώ είχε ήδη καλέσει για βοήθεια. «Ακόμη και όταν η αστυνομία έφτασε, τους είπα ότι δεν θα σταματήσω να σκάβω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τελικά, με την βοήθεια των Αρχών που έσπευσαν, των περαστικών αλλά και του ίδιου του πατέρα, η νεαρή απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, σε νοσοκομείο καθώς είχε σταματήσει να αναπνέει και μπόρεσε να επανέλθει αφού της καθάρισαν το στόμα και την αναπνευστική οδό από την άμμο που είχε εισέλθει.
«Είμαι καλά τώρα, αλλά αρκετά σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη, αν και δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τα πάντα», είπε η κοπέλα αφού βγήκε από το νοσοκομείο.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: