ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΦΡΙΚΗ: Την έλουσε με βραστό νερό η νύφη του Καντάφι (βίντεο)

Πρόσφατο ρεπορτάζ του CNN στην υπερπολυτελή βίλα στην Τρίπολη, του γιου του Καντάφι, Ανίβα, αποκαλύπτει όλο το μέγεθος της σοκαριστικής σαδιστικής βίας της οικογένειας Καντάφι προς το υπηρετικό προσωπικό!
Η τηλεοπτική κάμερα του CNN, κατέγραψε…σε ένα δωμάτιο εικόνες που σοκάρουν.


Παρατημένη στην τύχη της, σε ένα άδειο δωμάτιο με ένα στρώμα για κρεβάτι, οι ρεπόρτερ του CNN αντίκρισαν την κουβερντάντα του γιου του Καντάφι, την Mulla από την Αιθιοπία η οποία δηλώνει στην κάμερα πως κακοποιήθηκε από τη σύζυγο του Ανίβα, γιατί έκλαιγε το μωρό και αυτή δεν μπορούσε να το κάνει να σταματά να κλαίει, ενώ αρνήθηκε να το χτυπήσει.
Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η Mulla αφηγείται τις στιγμές φρίκης που έζησε, όταν η σύζυγος του Καντάφι Αλίνα την έκαψε σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο: «Με πήγε στο μπάνιο, μου έδεσε πισθάγκωνα τα χέρια, μου έδεσε τα πόδια, μου έκλεισε το στόμα με ταινία και άρχισε να μου ρίχνει καυτό νερό στο κεφάλι».
Η 30χρονη Mullah εξήγησε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια Καντάφι την είχε βασανίσει, αφού μετά το περιστατικό με το καυτό νερό, η σύζυγος του Καντάφι την έβγαλε έξω από το σπίτι και την άφησε για τρεις μέρες χωρίς φαγητό νερό και ρούχα, ενώ η Αλίνα Καντάφι έλεγε στο υπόλοιπο προσωπικό της βίλας πως θα έκανε τα ίδια σε όποιον τολμούσε να βοηθήσει την άτυχη Mullah.
Την ιστορία της Mullah επιβεβαιώνει και άλλο ένα μέλος του προσωπικού, ένας υπηρέτης από το Μπαγκλαντές που εξηγεί πως και τον ίδιο τον είχαν επανειλημμένα κακοποιήσει χτυπώντας τον και κόβοντάς τον με μαχαίρια.
Και οι δύο εξηγούν πως ενώ δούλευαν για περισσότερο από ένα χρόνο στο σπίτι του γιου του Καντάφι, αλλά δεν έχουν πληρωθεί ούτε μια δεκάρα.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: