ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ψάχνει άντρα αλλά όχι για γάμο!!!

«Ψάχνω τον άντρα τον σωστό, αλλά δεν παντρεύομαι». Η Χάλι Μπέρι, μία από τις πιο όμορφες και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν πιστεύει πια στον θεσμό του γάμου, έχοντας κάνει ήδη δύο προσπάθειες.
Είναι ευτυχισμένη με την κόρη της, την οποία θεωρεί δώρο θεού, και με την καριέρα της, που... καλύτερη δεν γίνεται.
Η Μπέρι παραδέχεται ότι έχει κάνει λανθασμένες επιλογές στις σχέσεις της. Για χρόνια θεωρούσε ότι εκείνη είχε το φταίξιμο επειδή δεν ήταν κατάλληλη για γάμο. Και παρ’ ότι τώρα ξέρει πως δεν έφταιξε, δεν θέλει ξανά γάμο.
Το μόνο καλό από μια τέτοια «λανθασμένη» σχέση -αυτή με τον
Καναδό Γκαμπριέλ Ομπρί- είναι ότι απέκτησε το παιδί της, που άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Και από το 2010 που χώρισαν, το πιο σέξι Bond girl αγωνίζεται για την κηδεμονία και ζητά από τον Ομπρί να γίνει πιο υπεύθυνος πατέρας. «Δεν καβγαδίζουμε για το παιδί μας.
Θέλουμε η Νάχλα να μεγαλώνει και με τους δύο, αλλά μερικές φορές οι γονείς βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο και χρειάζονται τη βοήθεια του δικαστή» δηλώνει.
Η Μπέρι όταν ήταν μικρή μισούσε το χρώμα του δέρματός της. Τώρα όμως είναι περήφανη. Παραδέχεται πως στάθηκε τυχερή επειδή διαθέτει καλά γονίδια και δεν χρειάζεται πλαστικές επεμβάσεις. Βέβαια, δεν αποκλείει να αφεθεί μελλοντικά στα χέρια ειδικών. Προς το παρόν, η ζωή της κυλάει υπέροχα, παρ’ ότι κάποιος ενοχλητικός προσπαθεί να της την κάνει δύσκολη.
Ευτυχώς, υπάρχει η Δικαιοσύνη. Ηδη δικαστής επέβαλε στον άνθρωπο αυτό τριετή απαγόρευση να πλησιάζει τη Χάλι Μπέρι σε απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: