ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ποιος γνωστός επιχειρηματίας χαίρεται την Έλενα Παπαβασιλείου;

Νέος έρωτας για την Έλενα Παπαβασιλείου. Με ποιον νέο επιχειρηματία είναι ζευγάρι η σέξι Έλενα Παπαβασιλείου.
Μπορεί η Έλενα Παπαβασιλείου να αποφεύγει τις δηλώσεις για τα προσωπικά της και να κάνει πολλούς άνδρες να καρδιοχτυπούν, η δική της καρδιά όμως χτυπά μόνο για έναν άνδρα, τον επιχειρηματία...

Αλιόσσα Γκρίσσιν.
Ο γνωστός επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και, για την ακρίβεια, το «χεράκι» της για να έρθουν πιο κοντά έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου. Τι κι αν στην Μύκονο όπου την «τσάκωσε» η κάμερα, η Έλενα απέφυγε τις προσωπικές ερωτήσεις.
Στο νησί ήταν με τον καλό της, με τον οποίο είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, φρόντισαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα με το να μην πηγαίνουν σε κοσμικά στέκια.
Η Έλενη Παπαβασιλείου, δήλωσε στο παρελθόν ότι: «Στην αρχή μιας σχέσης είμαι αρκετά επιφυλακτική, δεν αφήνομαι εύκολα. Όμως, όταν αφεθώ, πέφτω με τα μούτρα, δεν βλέπω τίποτα μπροστά μου. Αν γίνει αυτό, τότε γίνεται χαμός. Δεν μπορώ τα μέτρια πράγματα, δεν τα αντέχω».
Η Έλενα Παπαβασιλείου ελπίζει μετά τα προσωπικά της, να λύσει και τα επαγγελματικά, μιας και το μέλλον της την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι ακόμα στον αέρα.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: